EXCLUSIV E naşă de meserie! Alina Radi a făcut furori într-o rochie cu spatele gol

radi.jpg

Alina Radi
Foto: arhiva personală

Iubeşte muzica şi în egală măsură şi copiii! Până să devină ea însăşi mămă, cântăreaţa de muzică populară Alina Radi exersează rolul de părinte spiritual. Sâmbătă a fost naşă la botezul unui băieţel din oraşul ei natal, Timişoara. Ipostaza nu i-a fost deloc străină, artista fiind pentru a patra oară în această postură.

Alina Radi (25 de ani) a prins gustul năşitului! Cântăreaţa a botezat băieţelul unor prieteni din Timişoara. Bebeluşul se va numi de azi înainte Gabriel Sebastian. Special pentru eveniment, artista şi-a achiziţionat o ţinută cu care a atras toate privirile.

alina_radi_azi.jpg

Alina Radi a făcut furori într-o rochie cu spatele gol
Foto: arhiva personală

Ea a optat pentru o rochie lungă de culoare neagră, cu spatele gol, la care nu a purtat sutien, spre deliciul domnilor prezenţi la eveniment care nu şi-au putut lua ochii de la ea.

spate.jpg

Cântăreaţa a arătat superb la botez
Foto: arhiva personală

"Am fost foarte emoţionată, deşi mai am trei fini. Două fetiţe, Simona şi Carla, şi un băieţel, Laurenţiu, care este primul meu fin.  O aştept şi pe sora mea să-mi facă un nepoţel pe care să-l creştinez şi mă opresc. Dacă la început eram novice, acum ştiu tot ce trebuie să facă o naşă, mi-am făcut bine lecţiile", ne-a povestit Alina Radi.

radi_si_carla.jpg

Alina are deja patru fini
Foto: arhiva personală

Artista le-a pregătit şi invitaţilor o surpriză la petrecerea de botez. Dacă micuţului i-a cumpărat o mulţime de hăinuţe şi jucării, pe adulţi îi va încânta cu vocea. Cântăreaţa va susţine un recital la un local din Timişoara, acolo unde părinţii copilului au organizat o masă pentru cel mic.   

     

Loading...

Citește și