EXCLUSIV Dragoş Moştenescu locuiește cu familia la Londra: «Îmi merge bine în Anglia, nu mă întorc»

m18.jpg

Dragoş Moştenescu a plecat din România pentru că nu mai reuşea să se descurce cu banii. În Anglia şi-a găsit un loc cald în industria comediei
Foto: Sever Gheorghe

Interpretul lui Costel Jurcă din longevivul serial “La Bloc”, care încă se mai difuzează pe micile ecrane, s-a stabilit de aproape 3 ani la Londra, unde şi-a găsit un loc călduţ în industria spectacolelor de umor. Dragoş Moştenescu a împlinit 53 de ani pe 1 aprilie şi este plin de energie. El ne-a povestit despre familie şi despre proiectele la care lucrează şi acum, în timpul pandemiei de coronavirus.

Click!: Nu mai ştiu fanii nimic despre tine, chiar dacă vă văd zilnic pe micile ecrane în reluare cu serialul “La Bloc”. De când aţi plecat din ţară şi unde locuiţi acum?

Dragoş Moştenescu: Sunt plecat de aproape 3 ani şi locuim în Londra. Vara trecută am adus şi familia, cu căţel cu tot.
Ai lansat de curând  un serial online despre familie. Cum de ţi-a venit ideea?
Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile.

m24.jpg

Luminiţa, soţia lui Dragoş, şi cei trei copii, Elena, Ana şi Luca

Veţi vorbi în el numai în limba engleză?
Da, va fi doar în engleză pentru că unul dintre lucrurile cheie pentru ca produsul să aibă succes dincolo de graniţele limbii materne este să fie produs într-o limbă de circulaţie internaţională.
Ce altceva faci acolo? Ai spectacole?
Da, am avut spectacole cu show-ul meu “All Aboard!” – o comedie muzicală tip one-man-show, cu pian live pe scenă, spectacol care a fost foarte bine primit de criticii din UK şi programat anul trecut pentru 23 de reprezentaţii la Edinburgh Festival, cel mai mare festival de arte din Europa.
Ţi s-au anulat spectacolele din Londra?
Sigur, toată industria de divertisment este adormită, ca să mă exprim frumos. Doar online-ul mai funcţionează  în această perioadă.
Ai plecat cu toată familia şi un animăluţ. Va fi şi el erou în serial?
Este căţeluşa Minnie, care apare şi ea în serial. Am încercat să îi dau şi replici, dar nu vrea să le spună (râde).
Câţi ani au copiii voştri, ai tăi şi ai Luminiţei Moştenescu?
Luca are 12 ani şi e în clasa 7-a (a cincea după sistemul românesc), iar fetele, gemenele Elena şi Ana, sunt a şasea (a patra după sistemul românesc) şi pot spune că s-au integrat rapid şi foarte bine.

m36.jpg

Alături de colegii din “La Bloc”, în urmă cu 13 ani

Vă mai leagă ceva de România? Crezi că vă veţi mai întoarce în ţară?
Momentan lucrurile merg foarte bine aici – exceptând această perioadă dificilă pentru toţi – nu  am motive de reconsiderare a deciziei.
Ţii legătura cu foştii colegi de seriale din ţară? Ştii că fetele din “La Bloc” sunt însărcinate din nou, Tily a născut de curând, urmează Dana Rogoz şi apoi Laura Cosoi.
Din păcate, nu am mai vorbit cu nimeni din ţară, dar vestea că “fetele mele” din serial sunt din nou însărcinate “la unison” m-a bucurat nespus! Sper să avem ocazia să ne vedem cât de curând şi să depănăm amintiri despre “La Bloc”. Revenind la online, cititorii pot găsi seria “THE MOs” pe canalul meu de YouTube Dragoş Moştenescu.
Loading...
 
 

Citește și

  • Dragos Mostenescu, La Bloc, copii, Ferma vedetelor, PRO TV, gemene, operatie, Anglia

    Actorul din serialul „La Bloc”, difuzat la PRO TV în perioada 2002-2007, s-a întors anul acesta la postul TV care l-a consacrat, în calitate de concurent la “Ferma vedetelor”. Emisiunea s-a filmat în primăvară-vară, în zona Sibiului, iar actorul a plecat de acolo mai slab cu 12 kg.

  • Fostul actor din serialul de comedie „La Bloc” s-a mutat în urmă cu doi ani la Londra. După luni grele de muncă şi de dat din coate, căci în Anglia este o concurenţă acerbă privind show-urile de stand up comedy, iată că Dragoş Moştenescu îşi savurează din plin primul mare succes, un spectacol de muzică şi umor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1