EXCLUSIV Dieta cu care Anca Badiu a slăbit 10 kilograme

anca.jpg

anca badiu kilograme sala antrenor personal
Anca Badiu ţine o dietă strictă şi face multă mişcare
Foto: arhiva personală

Anca Badiu s-a pus serios pe slăbit! Ţine dietă strictă şi merge în fiecare zi la sala de sport, unde sub atenta supraveghere a instructorului personal, cântăreaţa trage tare ca să-şi recapete silueta cu care s-a consacrat în lumea muzicală.

Criticată că a luat proporţii, Anca Badiu (37 de ani) a luat măsuri ca să repare ce s-a acumulat pe trupul ei în ultimii ani. A făcut primul pas în urmă cu aproape două luni, când a început să se ducă frecvent la sala de fitness. Cântăreaţa a povestit în exclusivitate pentru Click! cum a reuşit să dea jos zece kilograme într-o lună şi ce dietă a urmat.

"Kilogramele în plus sunt groaznice. Nu puteam să mai respir şi nici să mai dorm pe burtă. Şi oamenii mă priveau altfel. Aveam două abonamente la sala de fitness, dar pentru că lucram intens la aparate când ajungeam acasă mi se făcea foame. Într-o zi m-a văzut Călin Novăcescu şi m-a întrebat dacă nu vreau să lucrez cu el. Am acceptat, iar de atunci viaţa mea s-a schimbat. Mai am de dat jos, pentru că mi-am propus să revin la 50 de kilograme şi drumul e lung.

anca_badiu.jpg

anca badiu kilograme sala antrenor personal
Anca badiu se antrenează că Călin Novăcescu
Foto: arhiva personală

Instructorul mi-a spus că trebuie să mănânc doar ce îmi spune el şi o ajung la greutatea dorită. Când am văzut dieta, am crezut că o să leşin. În primele trei zile mi-a fost greu, dar m-am obişnuit. Mănânc doar fructe, legume şi salate, fără zahăr, sare şi ulei. Nu am voie să consum struguri şi banane. Fructele le combin cu nuci, caju şi migdale crude, iar salatele le mănânc cu foartă multă lămâie. Nu am consumat în viaţa mea atâtea lămâi ca acum. Avantajul este că pe lângă faptul că am slăbit, nu am fost nici răcită în toată această perioadă.

calin_novacescu.jpg

calin novacescu anca badiu instructor personal antrenor vedete
Călin Novăcescu a transformat-o pe Anca Badiu
Foto: arhiva personală

Odată pe săptămână îmi permit să mă răsfăţ cu ce almente îmi plac, de exemplu brânzeturi. Acum am început să adaug în dietă şi ouă, doar albuşurile. Îmi fac omletă cu legume. Am o energie debordantă. Tenul e mai curat şi necesită mai puţin tratament de îngrijire ca de obicei. Am
eliminat toxinele cu dieta lui Călin
. La sală, merg zilnic şi alerg pe bandă. Sunt un alt om", ne-a spus Anca Badiu.

badiu.jpg

anca badiu kilograme sala antrenor personal
Aşa arăta Anca Badiu înainte să slăbească 10 kilograme
Foto: Click!

Lucrează la un bebeluş

Solista a renunţat la tratamentele cu anidepresive, medicamente din cauza cărora silueta ei a avut de suferit. "Nu mai iau pastile. Mai am atacuri de panică, sunt foarte vulnerabilă, însă încerc să nu le mai bag în seamă. Îmi petrec timpul la sală şi asta mă ajută mult. Am luat doi ani nişte medicamente care m-au făcut legumă. M-au izolat de prieteni şi m-au ţinut la pat cu stări de rău. Îmi amintesc că  mă dădeam jos doar când trebuia să mănânc. Şi cam asta făceam toată ziua. Era şi absurd să nu mă îngraş", a completat artista.

Anca Badiu are şi alte motive pentru care a întrerupt tratamentul medicamentos. Cântăreaţa îşi doreşte să rămână însărcinată. Solista are o relaţie de aproape jumătate de an şi se simte pregătită să devină mămică. Până atunci însă, Anca Badiu are mare grijă la alimentaţie pentru că a realizat că doar astfel poate ajunge la silueta de altădată.   

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Anca_Badiu_în_decembrie_2011

    Silueta cu care Anca Badiu făcea furori când era în trupa Class e astăzi istorie. Artista luptă din greu cu kilogramele pe care le-a acumulat în ultimii ani. Din cauza depresiei şi a tratamentelor medicamentoase, solista s-a îngrăşat, iar acum îşi ascunde formele sub haine largi.

  • anca-badiu

    Depresia, problemele cu glanda tiroidă şi necazurile din viaţa personală par să o fi doborât pe Anca Badiu (37 de ani). Artista, care făcea senzaţie cu trupul ei, e azi de nerecunoscut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1