EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile ale medicului Elenei Băsescu! De ce a ascuns sarcina mezina preşedintelui

ele.jpg

Elena Băsescu
Foto: Facebook

Sentimente contradictorii o încearcă pe Elena Băsescu de când s-a aflat că este însărcinată a doua oară. Fericire şi teamă sunt cuvintele care ar descrie cel mai bine prin ce trece acum bruneta. Deşi s-a lăudat la o nuntă că este din nou însărcinată, fiica preşedintelui a reuşit să-i surprindă până şi pe apropiaţi, ea păstrând de ceva vreme secretul.

Printre persoanele cărora Elena Băsescu le-a împărtăşit marea veste este şi un cadru medical de care mezina şefului statului este foarte apropiată. Este vorba despre medicul pediatru care o vede lunar şi o consultă pe micuţa Sofia Anais, fetiţa în vârstă de zece lui a Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu. 

Zoom
Elena Băsescu şi Sofia Anais
Foto: arhiva personală

"Colaborăm foarte bine. Vorbim la telefon de câte ori este necesar, însă trebuie să recunosc că Elena Băsescu nu este o mămică stresată. Nici nu ar avea motive. A crescut-o ca la carte pe fetiţa ei. A învăţat-o să înoate din primele săptămâni de viaţă. I-a cumpărat un colăcel special care se pune în jurul gâtului, iar Sofia Anais s-a simţit în elementul ei. Înotul i-a dezvoltat musculatura şi personalitatea. Cea mică nu a luat niciun antibiotic până la vârsta ei. A fost alăptată exclusiv până la şase luni, iar după acest timp a fost treptat obişnuită şi cu alimente solide. Diversificarea merge foarte bine. Nici Elena Băsescu nu credea că va putea să alăpteze atâta timp ", ne-a spus dr. Ana Culcer.

Medicul pediatru consideră că mezina preşedintelui se descurcă foarte bine în postura de mămică, iar faptul că este din nou însărcinată nu îi dă deloc emoţii cu al doilea copil. "Mi-a spus vestea. Am vorbit despre asta cu ea. Ca orice femeie aflată la început, se teme. Vrea şi ea să ajungă cu bine la capăt cu sarcina", a adăugat medicul pediatru.

Zoom
Elena Băsescu şi prietena ei, creatoarea de modă Paula Milea
Foto: Facebook

Elena Băsescu este căsătorită cu Bogdan Ionescu, iar în septembrie 2013, la un an de la nuntă, bruneta a născut-o prin cezariană pe Sofia Anais. Weekendul trecut, tânăra mămică a reuşit să le producă o mare bucurie apropiaţilor când şi-a deschis sufletul la nunta fiicei omului de afaceri Radu Timiş şi le-a mărturisit unor invitaţi că dorinţa ei de a avea al doilea copil până la jumătatea anului viitor se va îndeplini. 

loading...
Loading...

Citește și