EXCLUSIV-Detalii picante din avionul care a adus-o pe Paris Hilton la București! Ce spune stewardesa de la Tarom

paris-hilton--hollywood-beauty-awards.png

paris hilton
Paris Hilton are în conturi peste 300.000 de dolari
Citeste tot despre: 

Paris Hilton (37 de ani) moștenește un întreg imperiu. Are în conturi 300 de milioane de dolari, dar asta nu a făcut-o să-și piardă mințile. A dovedit că este o tânără cu mult bun simț și a lăsat o impresie excelentă echipajului de bord de la Tarom, care a stat la dispoziția celebrei blondine.

Joi, 6 iulie 2018, Paris Hilton a călcat pe pământ românesc. A venit să mixeze într-un club de fițe din Capitală tocmai din Ibiza.

Toată lumea se aștepta ca diva să sosească cu avionul său privat, dar, spre uimirea tuturor, Paris a vrut să fie un om normal și a venit, alături de staff-ul ei, cu o cursă de linie Barcelona-București, a companiei Tarom.

daniela-sabau-stewardesa-tarom.jpg

daniela sabau, stewardesa, tarom
Daniela Sabău este șefa de cabină care s-a ocupat de Paris Hilton
”Am aflat că o vom avea la bord pe aeroportul din Spania și am avut parte de o surpriză plăcută. Ea și alte trei persoane din echipă au ocupat primii locurile de la bussines. A fost extrem de civilizată, a servit tot ce i-am dat, ne-a mulțumit. Nu a cerut nimic special. Chiar mi-aș dori să am parte de pasageri cu atât de mult bun simț ca ea”, ne-a declarat, în exclusivitate, Daniela Sabău, 47 de ani, șefa de cabină a cursei.

Paris Hilton a primit în avion mâncare chinezească

Paris Hilton a mâncat vită cu tăiței, a băut vin, ceai, dar și multă apă, iar în restul timpului a dormit.

”Nu a interacționat cu  ceilalți pasageri, chiar nu s-a făcut remarcată. A stat tot timpul cu celebrii ei ochelarii de soare la ochi. Ne-am fi dorit să ne fotografiem cu ea, dar nu am vrut să o deranjăm. Era obosită”, ne-a mai povestit Daniela, care lucrează la Tarom de 25 de ani.

Prin ochii stewardesei șefe, Paris s-a văzut ca o tânără  simplă, frumoasă, micuță și tare slăbuță.

A plecat la Atena tot cu Tarom

Și la plecare a ales tot compania Tarom, de data asta destinația a fost Atena, iar de aici a urcat într-un charter care a dus-o în insula Mikonos.

paris-hilton-aeroport-henri-coanda.jpg

paris hilton, aeroport, henri coanda
Diva a stat la check-in ca tot omul de rând
Foto: Mihai Ionescu
A stat la coadă la ce check-in, pe Aeroportul Henri Coandă, la fel ca și ceilalți pasageri, și s-a asigurat că bagajele pleacă în regulă pe bandă.

I-a plăcut în țara noastră și va reveni pe 18 august ca să pună muzică într-un club de pe Litoral. Nelipsită din tabloide, celebra milionară a devenit DJ, în urmă cu cinci ani.

Familia ei deține lanțul hotelier Hilton

În anii 2000, Paris Hilton a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din lume, pentru opulenţa întreţinută din averea familiei.

Petrecerile, aventurile cu iubiţi celebri, dar şi scandalurile cu droguri şi alcool au ţinut-o pe blondă mult timp pe prima pagină a tabloidelor din toată lumea. Hilton s-a născut în New York și este primul copil dintre cei patru ai lui Richard Hilton şi Kathy Richards.

Bunicii paterni sunt preşedinţii lanţului hotelier Barron Hilton, iar străbunicii paterni, fondatorii hotelurilor Hilton Conrad Hilton.

Loading...