EXCLUSIV De ce a fost Ioana Năstase acasă la Ilie, după episodul violent. "La împăcare mă mai gândesc"

ilie_nastase2.jpg

Ilie Năstase și-a agresat soția

Se împacă sau nu cuplul Ioana Simion-Ilie Năstase?! După ce Ioana a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că fostul tensimen i-a aplicat o „ploaie de palme” înainte ca ea să sune disperată la 112, Ilie Năstase s-a dus tocmai la Constanţa pentru a-şi face soţia să-l ierte.

Ioana Năstase nu a depus plângere la Poliţie după incidentul din 8 ianuarie, pentru a nu-i face probleme soţului ei, aşa că Ilie speră să-şi readucă soţia acasă cât mai repede. De altfel, marele tenismen s-a şi confesat deja amicilor lui că Ioana ar fi cedat şi s-au împăcat. Soţia lui Ilie Năstase a postat ieri pe contul ei de socializare o poză în care apare acasă la Ilie, fericită şi cu trofeele lui pe peretele din spate. Imediat, internauţii au catalogat imaginea drept dovada clară că Ioana s-a întors spăşită în cuibuşorul lui Ilie. Ioana dezminte însă că aşa stau lucrurile în relaţia dintre ea şi soţul său.

Mai precis, aceasta se lasă cu greu împăcată după pălmuiala încasată!

ioana-nastase.jpg

Ioana Năstase, acasă la Ilie. Poza care a stârnit speculațiile împăcării
foto: Facebook

“Am fost doar să-mi iau nişte haine de la el de acasă! De aceea a apărut poza cu mine şi cu trofeele lui în spate. Deocamdată eu m-am întors la Constanţa. Renovez casa mamei, am treabă. La împăcare mă mai gândesc”, a explicat bruneta, în exclusivitate pentru Click!

Cât timp Ioana a fost în Bucureşti pentru a-şi lua hainele, fostul mare tenismen a tot încercat s-o readucă pe terenul lui pe actuala lui soţie. Cei doi au ieşit în mai multe rânduri să ia masa, fiind surprinşi de fotoreporteri. “Faptul că ieşim la masă şi vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă şi în favoarea tuturor”, ne-a mai declarat Ioana Năstase.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase: «M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!» Detalii șocante despre bătaia încasată

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa. Nick Rădoi: ”S-au certat din cauza mea!”

Ioana Năstase: ”Ilie m-a sunat, dar nu și-a cerut scuze. Trebuie să-și rezolve problemele din trecut”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1