EXCLUSIV Dan Negru şi Teo schimbă între ei televiziunile?

n118-19-vedetete-foto-1-6-c.jpg

Dan Negru este lider de audienţă la Antena 1. Acum e decis să plece la rivalii de la Kanal D, pe un salariu de trei ori mai mare

Antena 1 este la un pas de a pierde cea mai bună piesă de pe tabla ei de şah, regele, odată cu decizia lui Dan Negru de a se transfera la Kanal D. Prezentatorul tv, care vreme de 17 ani a fost în topul audienţelor cu show-urile de divertisment, se află în negocieri avansate cu postul tv turcesc.

Dan Negru (47 de ani) este adesea ţinta glumelor colegilor săi de breaslă, care îl apostrofează că va ieşi la pensie de la Antena 1. Cu o vechime la acest post tv de mai bine de 17 ani, timp în care şi-a meritat cu prisosinţă salariul de mii de euro, Dan a prezentat show-uri cu recorduri de audienţă, printre care ”Ciao, Darwin!”, ”Te pui cu blondele”, ”Next Star”, ”Şerif de România”, dar şi deja tradiţionalele programe de Revelion, care l-au propulsat în Cartea Recordurilor.

Iată însă că aceste performanţe nu i-au lăsat indiferenţi pe şefii de la Kanal D, post tv care a crescut spectaculos în ultimii doi ani. Oferta financiară, spun gurile rele, ar fi aproape triplă faţă de actualul salariu al lui Negru, plus că va avea şi multe bonusuri.

n218-19-vedetete-foto-2-2-c.jpg

Teo Trandafir, de la Kanal D, are o ofertă la Antena 1, însă nu a dorit să comenteze nimic

 

Dan a fost văzut săptămâna trecută în sediul televiziunii rivale, ba chiar a fost oprit pe holuri de angajaţi, care l-au felicitat pentru curajul de a intra la negocieri. Surse din Antena 1 ne-au dezvăluit că postul tv nu e deloc străin de apropiatul transfer al lui Dan şi, pentru a echilibra cumva balanţa, şi-ar dorit-o înapoi pe Teo Trandafir (49 de ani), gazda show-ului ”Teo Show”, difuzat de Kanal D, de luni până vineri, pe intervalul orar 15.00-16.30, şi care înregistrează audienţe frumoase- o medie de 4, 5 puncte de  rating.

Însă, dacă e să dăm timpul înapoi, Teo este o mai veche colaboratoare de-ale trustului Intact. Alături de Mircea Badea, ea a prezentat emisiunea matinală, vreme de trei ani, până în anul 2000, când s-a transferat la PRO TV.

Apropiaţii ei susţin că Teo ar fi dorită la emisiunea ”Acces Direct”, realizată în prezent de Mirela Boureanu Vaida, aceasta ţinându-i de fapt locul Simonei Gherghe, aflată în concediu postnatal, după ce în urmă cu două luni a născut o fetiţă. Vaida face faţă cu brio acestei provocări,  având o medie de 4, 9 puncte de rating.

O ajută însă şi subiectele zilei, cazul preotului Cristian Pomohaci, cercetat că ar fi vrut să corupă  sexual un minor de 17 ani, dar şi scandalul dintre Cornel Galeş şi cei doi fii ai regretatei Ileana Ciuculete.

Dan Negru a fost dorit şi de TVR

Cunoscutul prezentator a şocat în urmă cu o lună, când a postat pe  contul lui de Facebook un mesaj în care se oferea să ajute TVR la realizarea programului de Revelion.

n318-19-vedetete-foto-3-2-c.jpg

Dan a intrat în Cartea Recordurilor cu Revelioanele sale

 

Iată însă că anunţul său nu a rămas atunci fără ecou, astfel că televiziunea publică s-a şi grăbit să-l oferteze, tot prin intermediul Internetului: ”Dragă Dan Negru, îţi mulţumim, pentru că orice ajutor din partea unui profesionist cu experienţă în domeniu e binevenit. Am dori însă că vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre”. 

Loading...

Citește și

  • Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect

    Vestea Morții Denisei Răducu a căzut ca un trăsnet nu doar asupra showbiz-ului, cât și a oamenilor simpli. Chiar dacă se știa că tânăra de doar 27 de ani are probleme grave de sănătate, toți sperau într-o minune.

  • Televiziunea Română pune la bătaie 40.000 de euro pentru programul de Revelion, iar oferta a fost publicată chiar pe site-ul instituției. Neaşteptat, prima reacție a venit de la Dan Negru (46 de ani), campionul Revelioanelor din ultimii ani, de la Antena 1.

  • teo trandafir aniversare 49 de ani

    Pe cât de expansivă este în faţa camerelor de luat vederi, pe atât de discretă este cu viaţa personală! Teo Trandafir a împlinit, vineri (2 iunie), 49 de ani şi a trecut în revistă regretele pe care le are în plan personal şi profesional. Dacă la muncă îşi consumă cea mai mare parte din energie, acasă vedeta petrece timp preţios cu fiica ei, Maia. Puţini ştiu însă că prezentatoarea a trecut prin experinţa a două mariaje eşuate, despre care nu prea îi place să intre în detalii, mai ales la ceas aniversar.

  • teo

    Teo Trandafir apelează la un medic estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Prezentatoarea TV nu vrea să apară oricum în fața telespectatorilor și s-a hotărât să retușeze câteva detalii ale chipului său, detalii de care nu este tocmai mulțumită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1