EXCLUSIV Mama Mădălinei Manole: "Dacă o prind pe blonda lui Petru, o omor cu mâna mea!"

blonda.jpg

Click! a surprins-o de mai multe ori pe misterioasa blondă a lui Petru Mircea la acesta acasă. Femeia pare să fi preluat rolul de mamă pentru băieţelul cântăreţei

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, nu mai scapă de gura soacrei sale, Eugenia. S-au războit patru ani pe locul de veci, pe moştenire, dar şi pe programul de vizită al nepoţelului ei, Petru Jr. Iar acum, după ce a făcut praf maşina adoratei lor fiice, femeia a luat iar foc. Eugenia are şi un avertisment dur la adresa Cătălinei, blonda din viaţa lui Petru.

Eugenia şi Ion (71 de ani) se topesc de dorul fiicei lor, Mădălina, care, pe 14 iulie 2010,  a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, la numai 43 de ani, lăsând în urmă un ocean de durere. În ochii lor trişti şi înecaţi în lacrimi, Petru Mircea este ţapul ispăşitor.

mama.jpg

Mama Mădălinei Manole nu şi-a mai văzut nepotul de patru ani

Socrii îl acuză că trăieşte ca un prinţ în agoniseala artistei, că-i toacă drepturile de autor, dar şi că nu vrea să le aducă nepotul în vizită, pe Petru jr. (5 ani). 

petru.jpg

Petru Mircea a fost într-un război crunt cu părinţii Mădălinei Manole după moartea acesteia

La aflarea veştii că maşina adoratei lor copile, o Toyota argintie, este grav avariată, în spate, pe ambele părţi, Eugenia a izbucnit din nou: ”A lovit ambele maşini. La 36 de ani şi-a luat carnetul, după ce s-a însurat cu fiica mea. Nu avea ce să conducă înainte, că nu avea ce. S-a dus averea Mădălinei. Nu a reparat maşina, că e în aşa hal că nu mai are ce să repare. Am înţeles că şi-a luat o maşină nouă din drepturile de autor ale fiicei mele”, ne-a declarat ea. 

mada.jpg

† Mădălina Manole s-a sinucis, chiar de ziua ei, la 14 iulie 2010. Cântăreaţa a băut Furadan, un insecticid extrem de puternic

Dar nici Cătălina, blonda din viaţa lui Petru, n-a scăpat: ”După moartea Mădălinei, Petru plimbă în maşinile ei pe o alta. Dacă o prind pe individa aia cu care s-a urcat la fii-mea în maşină, o omor cu mâna mea, nu mai ţin cont de lege, şi aşa viaţa pentru mine este acum egală cu zero. Iar el, ferească Dumnezeu, dacă-l prind. Nu l-a pedepsit nici legea, nici D-zeu, dar să aibă grijă. Durerea mea este la fel de mare ca atunci când fata mea a murit!”, a mai adăugat Eugenia, plină de amărăciune. În vară, femeia a trecut prin mari emoţii din cauza problemelor de sănătate ale soţului ei, Ion Manole: ”Bărbatul meu a suferit un accident vascular, a fost internat. Acum e mai bine, se plimbă, merge în vizită la fiul nostru. Mănâncă de toate, mai ţine şi regim”. 

Campion la accidente, merge cu maşina buşită

masina.jpg

foto: Alex Muscaliu

Anul acesta, Petru Mircea a lovit de două ori maşina Mădălinei Manole, dar nici gând s-o ducă la reparat. În luna aprilie, fotoreporterii Click! l-au surprins în trafic cu partea dreaptă spate făcută praf, iar din septembrie şi partea stângă arată la fel. Potrivit OUG 195/2002 republicată, respectiv art.148/alin.20, conducătorilor de autovehicule le este interzis să circule cu maşina avariată mai mult de 30 de zile, de la data producerii accidentului. În caz contrar, riscă două puncte amendă, dar şi o invitaţie la poliţie pentru a da cu subsemnatul. Potrivit istoricului amenzilor, Petru e de departe un şofer neatent. În 2012, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism, el a fost bun de plată 420 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 60 de zile.   

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1