Exclusiv Cum se consolează fosta soţie a lui Velea. Artistul a aflat că va avea un copil cu Antonia

4-vedete-2.jpg

Ana
Ana s-a refugiat în studiu ca să-şi ocupe mintea şi să uite de dezamăgirile în dragoste
Foto: Arhiva personală

După ce a dormit singură nopţi la rând şi a udat perna cu lacrimi, acum Ana are un nou motiv de supărare. Alex Velea o va face mămică pe Antonia, femeia cu care a trădat-o în timpul căsniciei. Singurul motiv de resemnare al mulatrei e doar realizarea pe plan profesional. Ea visează să ajungă un chirurg cardiolog de succes, ca şi tatăl ei, aşa că s-a „îngropat” în cărţi.

S-a convins că statutul de soţie de star are doar dezavantaje! Ana şi Alex Velea (30 de ani) ar fi sărbătorit la 6 iulie patru ani de căsnicie, însă destinul nu a fost de partea mulatrei, întrucât după trei ani de mariaj cântăreţul a lăsat-o cu ochii în soare. I s-au aprins călcâiele după Antonia (25 de ani), aşa că divorţul a fost soluţia pentru ca tânărul artist să înceapă o nouă viaţă. I-a lăsat o maşină, un apartament şi un cont în bancă, crezând că fosta nevastă va suferi mai puţin, iar el culege roadele poveştii de amor cu Antonia. „Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi”, a scris artista pe Facebook, iar el a completat-o: „Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil”. 

Ana vrea să ajungă un bun medic chirurg

Cu siguranţă, vestea că Antonia îi va dărui lui Velea un copil a îngenunchiat-o pe Ana, mai ales că ea trebuia să poarte în pântece moştenitorul cântăreţului. Dar Ana a găsit o metodă bună de resemnare. Studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină, fosta soţie a solistului s-a concentrat pe studii şi a luat examenele numai cu note mari. După cum se ştie, în primii doi ani, rezultatele ei au fost dezastruoase, însă tatăl ei de profesie chirurg cardiolog în Londra a încurajat-o foarte mult. „Sora mea a luat examenele cu note foarte bune, numai nouă şi zece. Se concentrează pe învăţătură, nu-i arde deloc de iubiţi, dovadă că e singură în prezent. Ea îşi doreşete o carieră în domeniu, vrea să devină chirurg, nu ştie încă ce specializare, dar probabil ca şi tata, cardiolog. Petrec foarte mult timp pe Skype şi se consultă în anumite situaţii legate de acest domeniu”, ne-a spus sora Anei, Sarah Mircea.

 

Alex şi Antonia vor deveni părinţi

4-velea.jpg

Foto: Arhiva personală

Antonia şi Alex Velea au anunţat vineri că vor deveni părinţi, cântăreaţa fiind însărcinată în luna a treia. „Simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viaţa mea. Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi”, a scris Antonia pe pagina ei de socializare. Velea şi-a declarat şi el fericirea în faţa fanilor. “Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil. A fost un an foarte greu şi am trecut prin multe momente delicate, momente care nici măcar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mândru şi bucuros că voi deveni tătic alături de femeia pe care o iubesc! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de noi şi gândurile noastre frumoase merg către voi! Toţi suntem foarte fericiţi! Vă pup şi vă iubesc!” Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, însă abia acum şi-au recunoscut oficial relaţia. 

 

Loading...

Citește și

  • Vincenzo Castellano nu a făcut momentan declaraţii referitoare la cele postate de Antonia

    Mesajul Antoniei pentru fostul ei soţ Vincenzo nu a scăpat de glumele oamenilor de pe Facebook. Unii dintre ei se declară neinteresaţi de subiect, alţii sunt de partea Antoniei sau de partea lui Vincenzo. Printre comentariile postate de diverşi utilizatori s-a numărat şi unul scris de pe un profil fals, care îi răspundea Antoniei la cuvintele adresate fostului soţ în urmă cu puţine ore.

  • Antonia i-a transmis un mesaj public lui Vincenzo

    Noua situaţie în care se află Antonia este una foarte încurcată pentru ea. Micuţa Maya este departe de ea şi cel mai probabil îşi va vedea viitorul frăţior sau surioară doar în vacanţe. Chiar dacă procesul de custodie nu este încheiat, Antonia a postat un mesaj public pentru Vincenzo, prin care încearcă să-l convingă pe acesta să renunţe la procesul de custodie şi cele două părţi să cadă la un acord comun.

  • Fericită că va deveni în scurt timp pentru a doua oară mămică, Antonia nu s-a putut abţine să nu urce pe scenă în ţinute care parcă să o dea de gol. La unltimele concerte pe care le-a susţinut, artista a îmbrăcat o bluză transparentă care îi lăsa la vedere burtica de gravidă.