Exclusiv! Cu ce bolid se mândrește Geanina Ilieș în București. Cât a costat-o mașina

img_0122.jpg

Geanina Ilieș, pe stradă cu un bolid alb
Foto Blitz

Are o afacere de mulți ani, în domeniul frumuseții, a prins un contract avantajos la PRO TV, fiind gazda emisiunii "Gospodar fără pereche", așa că Geanina Ilieș își permite să se răsfețe cu un bolid de aproape 100.000 de euro. Noi am surprins-o luna aceasta pe vedetă în București, însă înainte de 24 martie, când a fost anunțată ordonanța militară nr 3, care a venit cu o serie de restricții pentru români.

Geanina Ilieș a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe străzile din București, la volanul bolidului ei de 100.000 de euro. Vedeta a mers la un pet shop, de unde a făcut mici achiziții.

masina-geanina-ilies.jpg

Geanina Ilieș
foto: BLITZ

Prezentatoarea emisiunii «Gospodar fără pereche» de la ProTv și-a făcut câteva cumpărături și și-a continuat drumul spre casă. 

img_0139.jpg

Geanina Ilieș
Foto Blitz

Ce bolid conduce Geanina Ilieș

Mașina pe care o are Geanina Ilieș este un Range Rover Velar, care poate ajunge și la 100.000 de euro, în funcție de opțiuni sau de puterea motorului. Geanina s-a îmbrăcat destul de lejer, iar ținuta a avantajat-o foarte bine. Vestimentația ei a fost compusă dintr-o helancă, o pereche de jeanși, în picioare și-a pus o pereche de sneakers, care au ajutat-o la condus, iar piesa de rezistență a fost o blană foarte șic.

img_0145.jpg

Foto Blitz

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Diseară, de la 21:30, continuă aventura Gospodar fără pereche! Fetele au ajuns acasă la gospodari și vom vedea cum le priește viața la țară și dacă se vor descurca. Cine va reuși să facă primii pași spre o cucerire sigură, aflăm, diseară, într-un nou episod.

  • Geanina Ilieș își dă întâlnire cu fanii emisiunii «Gospodari fără pereche» joi de la orele 21:30, atunci când va avea loc premiera emisiunii de la Pro Tv. În cadrul aceleiași prime ediții, publicul va urmări prima întâlnire emoționantă dintre gospodari și fetele care s-au înscris pentru ei. Suspansul este mare, iar băieții sunt din ce în ce mai aproape de fericirea lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1