EXCLUSIV: Cosoi e bucătăreasă la propria nuntă

cosoi-1-253698.jpg

cosoi, nunta, bucatarie, gatit, carte, china
Laura ştie să gătească tot felul de bunătăţi, de la banalele ciorbe până la sosuri sofisticate
Citeste tot despre: 

Nuntă mare, la sfârşitul lunii august, când Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean îşi vor uni destinele. Actriţa ne-a mărturisit că va da două petreceri, una la Iaşi şi una la Târgu- Mureş. Meniul şi-l va prepara singură.

Laura Cosoi (33 de ani) şi Cosmin Curticăpean (36 de ani) se cunosc de 11 ani, se iubesc de doi şi au decis să se căsătorească. Actriţa a intrat în vacanţă cu proiectele ei artistice, iar până în august, când va fi mireasă, îşi ocupă timpul cu organizarea nunţii: “Mă voi căsători într-o biserică catolică din Iaşi (n.r.- oraşul ei natal). Vor fi două nunţi, două petreceri, una la Iaşi şi una la Târgu-Mureş (n.r.-oraşul lui natal), şi trebuie să le coordonez pe amândouă. Încă nu am ales rochia de mireasă, care va fi realizată de designerul Stephan Pelger şi va fi aşa cum îmi doresc. În curând plec la Iaşi, ca să mă ocup şi de ţinutele rudelor mele!”, ne-a povestit, în exclusivitate, Laura Cosoi.

Şi în emisiunea Click!, de la Prima TV, Laura a dezvăluit câteva secrete privind acest eveniment. “Voi lucra alături de un super-profesionist pentru meniul de la nuntă şi vom îmbina punctul meu de creaţie, vom face o echipă foarte bună. El este un chef care ştie ce înseamnă să găteşti pentru un număr mare de persoane, iar eu îmi voi pune amprenta. Oricum, peştele nu o să lipsească”. Laura are mulţi prieteni, prin natura meseriei, aşa că lista invitaţilor este lungă cât o zi de post: “Am invitat cam 300 de persoane, prieteni, colegi, membri ai familiei. Vor fi prezente şi amicele mele bune, Adela Popescu şi Dana Rogoz, dar şi colegele mele de teatru, cu care joc în noua piesă”, a mai adăugat artista. 

 

Click! spune

cosoi, nunta, bucatarie, gatit, carte, chinaZoom
Laura va îmbrăca rochia de mireasă vara asta. Ea şi Cosmin Curticăpean vor organiza două petreceri, una la Iaşi şi una la Târgu-Mureş, oraşele lor natale

Laura şi Cosmin se cunosc de 11 ani, însă prietenia lor s-a transformat în dragoste abia în 2013, după ce frumuşica blondă cu ochi albaştri s-a despărţit de Smiley: ”M-a cucerit cu felul în care ştie să mă iubească”, a mărturisit Laura despre iubitul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean, care îi va deveni soţ peste două luni.  

 

Cartea ei, «Rămâi la masă?», premiată de chinezi

cosoi, nunta, bucatarie, gatit, carte, chinaZoom
Laura se bucură de succes cu volumul ei culinar ”Rămâi la masă?”

Laura a dat lovitura, acum o lună, în Yantai, China, unde a fost invitată să participe la cea mai prestigioasă competiţie internaţională pentru publicaţii gastronomice din toată lumea, ”Gourmand Cookbook Award”, înfiinţat în 1995.  Denumit şi “Oscarul culinar” , Laura Cosoi a fost desemnată câştigătoare la secţiunea Best TV Chef Book - Europe a premiilor Gourmand cu premiul “Best in the World”, pentru cartea sa de reţete, “Rămâi la masă?”, lansată în România în martie, la Editura Curtea Veche, la preţul de 37 de lei. 

loading...
Loading...

Citește și