Exclusiv! Claudia Pavel, primele veşti bune după accidentarea de la “Exatlon”

tifetz_claudia_pavel.jpg

Claudia Pavel, lansare, Muza ta, melodie noua, Exatlon, Cream, Kanal D, piesa de dragoste
Claudia Pavel a lansat "Muza ta"

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În februarie a fost eliminată din reality-show-ul “Exatlon” (Kanal D), însă pentru ea revenirea în ţară a fost de bun augur, căci s-a putut ocupa de problemele de sănătate cu care s-a ales la concurs.

 Pe Claudia Pavel (33 de ani) am întâlnit-o joi, 12 aprilie, la inaugurarea unei clinici de recuperare medicală din zona Mihai Bravu, unde solista ne-a povestit despre problemele ei de sănătate, dar şi despre “Exatlon”, în general. “Am avut o accidentare destul de gravă, am avut o entorsă de gradul doi, nu mai aveam voie nici să sar, nici să alerg, dar am aflat asta abia în ţară, deci oricum ar fi trebuit să ies din competiţie. Cumva am avut noroc că am fost eliminată. Mă recuperez aici, la clinică, unde am găsit nişte medici extraordinari, care au dat de cap problemei mele. Chiar azi am făcut a opta şedinţă (n.r. de kinetoterapie) şi am fost fericită să constat că mă pot urca pe tocuri fără să mai am dureri”, ne-a spus Claudia.

claudia_exatlon.jpg

Claudia Pavel, Cream, Exatlon, culise Exatlon, Kanal D, entorsa, probleme de sanatate, Catalin Cazacu
Claudia Pavel a rezistat o lună în concurs
foto: Kanal D

Întrebată dacă îi este dor de Republica Dominicană, solista a surprins: “Sincer, nu! Am fost foarte fericită să fiu acolo, aş lua-o de la capăt oricând, dar odată ajunsă acasă la familie, la puiul meu, îţi dai seama că nu aş vrea să mai plec pentru nimic în lume”.

Solista ne-a vorbit şi despre relaţia ei cu sportivul Cătălin Cazacu, de care s-a apropiat în timpul concursului. “Între noi este în primul rând o prietenie foarte frumoasă, pentru că a fost o apropiere circumstanţială. Eu eram deja prietenă cu Giani Kiriţă, ei erau prieteni, aşa că noi trei am fost mai apropiaţi. Am fost apropiată şi de Anda Adam, Diana Belbiţă, Andrei Stoica, cam noi şase am fost mai legaţi. Cătălin, cu siguranţă, îmi va rămâne prieten, indiferent de situaţie, nu avem de ce să nu ne vedem”, ne-a mai spus Claudia.  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Claudia Pavel, lansare, Muza ta, melodie noua, Exatlon, Cream, Kanal D, piesa de dragoste

    În a treia zi de Paște, Claudia Pavel a lansat o superbă piesă de dragoste, de care fanii s-au îndrăgostit imediat, în nici 24 de ore artista primind sute de mesaje de la adolescenți, și nu numai, care se regăsesc în versurile cântate de ea.

  • Claudia Pavel, Cream, Exatlon, culise Exatlon, Kanal D, entorsa, probleme de sanatate, Catalin Cazacu

    Solista, care a părăsit concursul „Exatlon” (Kanal D) la începutul lunii februarie, se resimte și acum în urma experienței din Republica Dominicană. Click! a întâlnit-o miercuri, 14 martie, la un eveniment monden din Centrul Vechi, unde Claudia ne-a povestit lucruri neștiute despre „Exatlon”, dar și detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă după show.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5