EXCLUSIV Cine este tatăl copilului Elenei Băsescu. A avut numai iubite cu bani

elena_basescu_1.jpg

Elena Basescu catalin tomata
Elena Băsescu se iubeşte cu Cătălin Tomata
foto: Click!

Elena Băsescu (37 de ani) a dat o veste bombă, aceea că este însărcinată cu al treilea copil, dar mai surprinzător este că a ales să devină din nou mamă cu un bărbat mult mai mic decât ea. Mezina fostului preşedinte se iubeşte cu un tânăr de 25 de ani, iar în trei luni cei doi vor deveni părinţi. Surse din anturajul lui Cătălin Tomata au povestit pentru Click! că iubitul vedetei are un palmares bogat la capitolul iubite, în ciuda vârstei, pe care le-a ales, se pare, după numărul banilor din cont.

Cătălin Tomata are lipici la femei, dar nu la orice fel de fete. Proprietarul unui restaurant din Bucureşti, tânărul ţinteşte sus de mic. Apropiaţii lui au făcut mărturisiri picante despre cuceririle lui. Niciuna dintre fostele lui iubite nu ar fi dus vreodată grija zilei de mâine, iar aspectul financiar l-ar fi convins pe tânăr să-şi aleagă partenerele. 

catalin tomata iubit elena basescuZoom
Cătălin Tomata are 25 de ani şi se iubeşte cu Elena Băsescu (37 de ani)
Foto: arhivă personală

"Cătălin este un băiat de bani gata. A învăţat la Colegiul Naţional Grigore Moisil din Drumul Taberei, unde elevii aveau posibilităţi materiale peste copiii din alte unităţi de învăţământ. Aici se făceau baluri ale bobocilor prin cluburi de fiţe, iar elevii erau susţinuţi financiar de părinţi. Aşa s-a întâmplat şi cu el. Cătălin a primit pe mână o afacere de la tatăl lui. Un restaurant, pe care din păcate nu a ştiut să-l gestioneze, aşa cum trebuie. Ulterior, a dat lovitura cu localul pe care îl deţine acum, şi unde se învârt multe personaje din lumea mondenă", au povestit pentru Click! prieteni ai iubitului Elenei Băsescu.

Cătălin Tomata nu este se pare doar un bun afacerist, ci are o reputaţie şi de crai. Potrivit aceloraşi aporpiaţi, el a schimbat partenerele ca pe şosete, dar a bifat şi câteva relaţii serioase. Una dintre ele a fost în liceu, cea cu Alexandra Horpos, o tânără care se laudă şi acum cu mulţi bani în portofel.     

Tânărul de 25 de ani a avut o relație cu Corina Corolevschi, iubita lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. Tânăra este la fel de înstărită ca şi Alexandra.

Cătălin a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, aşa că ştie cum să managerieze banii iubitelor şi pe ai lui.      

giftology.ro%20-%20Stiinta%20cadourilor%20inteligente

loading...
Loading...

Citește și

  • Mare bucurie în familia fostului președinte al României, Traian Băsescu. Acesta va deveni bunic a patra oară! Elena Băsescu este gravidă în șase luni, iar tatăl copilului este Cătălin Tomata, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.

  • Mare bucurie în familia fostului președinte al României, Traian Băsescu. Acesta va deveni bunic a patra oară! Elena Băsescu este gravidă în șase luni, iar tatăl copilului este Cătălin Tomata, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.

  • elena basescu iubit nou divort syda

    În timp ce în ultimele luni toată atenţia a fost centrată asupra lui Bogdan Ionescu, care şi-a refăcut viaţa sentimentală cu modelul Maria Grigoriu, Elena Băsescu se pare că a avut suficient timp să-şi construiască şi ea o nouă relaţie. Bruneta nu a stat deloc pe acasă ca să plângă, ci dimpotrivă. Mezina fostului preşedinte a fost surprinsă în toiul nopţii alături de un bărbat, iar ceea ce a părut suspect a fost modul în care ea s-a camuflat pentru întâlnire.