EXCLUSIV Ce tristă pare fosta soţie a lui George Copos după divorţ

2-3-neatza-1-5col.jpg

Alexandra şi-a scos mama la masă împreună cu o prietenă de familie
Foto: Mihai Ionescu

Tristă şi retrasă. Aşa e Cristiana Copos după ce a fost părăsită de soţul lângă care a trăit 36 de ani şi împreună cu care a făcut milioane de euro. Nici de afacerea ei de suflet, lanţul de cofetării şi patiserie, nu se mai ocupă. I-a predat-o în totalitate fiicei ei, Alexandra.

Cristiana Copos (59 de ani) pare să nu se fi împăcat cu ideea divorţului de George Copos, deşi a ştiut că e înşelată. A sperat până în ultimul moment că vor rămâne o familie, iar pasiunea lui George Copos pentru Elena Stoica va trece la fel de repede cum s-a aprins. Iată însă că nu a fost aşa, şi după ce a ieşit din puşcărie, omul de afaceri a decis să-şi continue viaţa alături de fosta sa angajată şi de fetiţa pe care aceasta i-a dăruit-o în 2011.

2-3-neatza-2-25col.jpg

Fiica lui Copos a cerut sprijinul unui consultant ca să-i meargă mai bine afacerea
Foto: Mihai Ionescu

Rămasă singură, Cristiana s-a retras în palatul din Dorobanţi, care a rămas al ei, şi doar rareori poate fi văzută prin oraş. Nici la cofetării nu mai vine ca altădată. Alexandra, care s-a specializat în economie la celebra Princeton din SUA, apoi a făcut un master la Harvard şi un MBA în business administration, a preluat încet-încet afacerea mamei. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fiica lui Copos într-una din zilele trecute ocupându-se de dimineaţa până seara de celebrele cofetării.

2-3-neatza-3-25col.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Munceşte cot la cot cu vânzătoarele, aranjează prăjiturile în vitrinele frigorifice, dă indicaţii şi îşi notează atentă tot ce trebuie făcut. În plus, tânăra de 32 de ani a primit vizita unui bărbat care părea fie consultant în afaceri, fie viitor partener, deoarece i-a prezentat cu mare grijă cum funcţionează treburile la cofetărie. Şi bărbatul, la rândul lui, părea că-i dă sfaturi cum să aranjeze rafturile şi cum să se poarte cu clienţii. Alexandra a luat notiţe tot timpul.

După 3 ore de conversaţie, cei doi au plecat pe jos spre altă locaţie Ana Pan, iar pe drum s-au oprit la toate cofetăriile concurente şi au comentat îndelung. Odată ajunşi la noua patiserie au intrat, iar bărbatul i-a dat din nou multe indicaţii, semn că Alexandra nu face afaceri după ureche şi anii petrecuţi în America au învăţat-o să lucreze ca un profesionist.

2-3-neatza-bp9h0832.jpg

Cei doi au vizitat două dintre patiseriile familiei
Foto: Mihai Ionescu

Motiv de bucurie şi mai ales de relaxare pentru mama ei care poate sta liniştită măcar în privinţa aceasta. Şi după ce munceşte zi lumină, tot Alexandra este cea care o scoate în oraş pe fosta doamnă Copos. Pe un ger de crăpau pietrele, cele două, mamă şi fiică, au ieşit să ia cina în compania unei prietene. Îmbrăcate simplu şi fără fiţe, fosta soţie şi fiica cea mare a lui Copos puteau trece lesne neobservate sub glugile negre de fâş. Abia după două pahare de vin, Cristiana Copos şi-a recăpătat zâmbetul discret cu care ne obişnuise. 

George Copos s-a însurat a doua oară şi s-a mutat cu noua familie

2-3-neatza-amanta.jpg

Foto: Mihai Ionescu

George Copos (65 de ani) a plecat de acasă şi s-a mutat cu Elena Stoica (38 de ani), femeia cu care avea o relaţie extraconjugală de 12 ani şi o fetiţă în vârstă de 7 ani, pe nume Daria Maria. Iniţial, multimilionarul nu a recunoscut-o pe fată în acte, şi nici la botezul ei nu a fost, însă anul acesta fotoreporterii Click! au surprins dovezi despre cât de fericit e Copos cu noua lui viaţă. În vară l-am fotografiat cu noua familie la cumpărături, ţinându-şi fetiţa de mână, dar şi la mare, unde a făcut sporturi nautice cu micuţa Daria. În plus, George Copos a fost dat de gol de amicul Dumitru Dragomir, care a spus, în direct la TV, că fostul boss al Rapidului s-a însurat. Pe inelarul Elenei străluceşte acum o verighetă preţioasă, semn că a luat-o de nevastă. Cristiana a ştiut tot timpul de faptul că este înşelată şi o cunoştea pe rivala sa.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1