EXCLUSIV Ce spune iubita lui Cristi Boureanu după ce a fost eliminată de la "Supermodels" de Valentina Pelinel

laura_dinca.jpg

laura dinca eliminare supermodels valentina pelinel
Laura Dincă a slăbit trei kilograme după ce a părăsit concursul
foto: arhiva personală

Aventura Laurei Dincă la "Supermodels" by Cătălin Botezatu s-a încheiat. Coincidenţă sau nu, apariţia Valentinei Pelinel, în calitate de jurat, a cântărit mult în concurs şi se pare că nu a fost deloc de bun augur pentru iubita lui Cristi Boureanu. Ochiul critic al fostei soţii a văzut imediat că pe trupul tinerei s-au acumulat câteva kilograme care nu au ce căuta pe un corp de manechin, aşa că a criticat-o la sânge.

După eliminare, mulţi s-au întrebat dacă nu cumva Valentina Pelinel a luat decizia cu inima, acţionând din impuls şi vrând să se impună în faţa mai tinerei sale rivale. Fosta doamnă Boureanu a explicat că la vremea când i-a recomandat Laurei Dincă să mai slăbească, fata nu avea nicio legătură amoroasă cu fostul ei soţ.

valentina_si_bote.jpg

valentina pelinel catalin botezatu supermodels laura dinca eliminare
Valentina Pelinel a fost invitata lui Cătălin Botezatu la "Supermodels"
foto: arhiva personală

"Chiar dacă ar fi avut, eu tot aşa jurizam, că de aia am fost chemată acolo. Ea a încercat să ne şmecherească şi a purtat o pereche de pantalonui largi ca să-şi ascundă formele. I-am spus să mai slăbească, dar decizia de eliminare i-a aparţinut lui Cătălin Botezatu, nu mie", a spus Valentina Pelinel la "Teo Show".

Laura s-a îngrăşat cinci kilograme în timpul concursului

Contactată de Click!, Laura Dincă a recunoscut că a avut probleme cu greutatea în trimpul concursului, iar decizia Valentinei a fost justificată. " În timpul filmărilor nu îl cunoşteam pe Cristi. Pur şi simpu a fost o întâmplare venirea Valentinei  în juriu. Ea cu Cătălin Botezatu au decis să fiu eliminată din cauza kilogramelor în plus pe care le-am pus în concurs. Majoritatea au avut probleme cu greutatea în timpul Supermodels. Ne plăcea să stăm seara şi să mâncăm împreună. Acum am slăbit şi încă mai vreau să dau jos câteva kilograme. Îmi doresc să arăt ca înainte de concurs. fac sală, masaj, bodypower şi yoga cu Cristi şi rezultatele se văd. Am 57 de kilograme şi 1,79 m înălţime. Înainte de a mă înscrie aveam 55-56 de kilograme, iar în timpul filmărilor ajunsesem la 60.5 kg. Nu am vrut să şmecheresc pe nimeni. Am purtat acea pereche de pantaloni mai largi, pentru că mă simţeam bine în ei, şi era singura piesă vestimentară pe care încă nu o îmbrăcasem. Nu prea mi se vedeau formele prin ei', a spus Laura pentru Click!

Răsfăţată de iubit de Florii 

Ziua de Florii a fost una de răsfăţ pentru Laura Dincă, tânăra de 18 ani care formează de câteva luni un cuplu cu fostul politician Cristi Boureanu. Atent, fostul soţ al Valentinei Pelinel i-a pregătit iubitei cina şi i-a oferit un superb buchet de flori.  Încă din toamna anului trecut, politicianul îi trimitea mesaje pe pagina de Facebook, însă liceeană nu le-a dat prea mare importanţă.

flori.jpg

laura dinca florii buchet trandafiri cristi boureanu
Laura a primit un superb buchet de trandafiri de ziua numelui
foto: arhiva personală

Cred că ne mai văzusem într-un club în Bucureşti prin vară, dar nu am vorbit atunci. Ne-am aflat într-un cerc de prieteni comuni. El mi-a dat cerere de prietenie, însă relaţia noastră a început în urmă cu aproape trei luni”, a adăugat, pentru Click!, iubita lui Cristian Boureanu.     

Loading...
 
 

Citește și