EXCLUSIV Ce şanse sunt ca Andreea Bălan să devină mamă pentru a doua oară în 2018

andreea_1.jpg

andreea balan sarcina
Andreea Bălan este pregătită pentru al doilea copil
Foto: arhivă personală

Planetele s-au aliniat cum trebuie, la propriu, pentru Andreea Bălan, iar 2018 va fi un an care o va împlini pe artistă în sfera familiei. Harta ei astrală arată că, solista, care are deja o fetiţă, Ella, cu actorul George Burcea, ar putea rămâne însărcinată din nou în a doua parte a anului. Solista tocmai s-a întors dintr-o vacanţă exotică în America de Sud, unde îşi propusese să "lucreze" la al doilea copil.

Andreea Bălan (33 de ani) şi George Burcea (30 de ani) au revenit în ţară recent şi toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva artista şi soţul ei s-au întors trei, aşa cum s-a întâmplat şi în 2016 după ce s-a relaxat într-un concediu prelungit Asia. Solista a lămurit chiar ea cum stau lucrurile la Antena 1. "Ne dorim de câteva luni bune...Noi suntem pregătiţi să-i facem Elei o surioară sau un frăţior. A fost o vacanţă frumoasă, chiar dacă am stat doar şase zile pe croazieră. Din Miami am luat această croazieră şi am ajuns în Jamaica. Trebuia să ne întoarcem în Miami, dar nu ne-am mai întors pentru că era frig. Am plâns de dorul ei. Ne-am îmbrăţişat când am ajuns acasă. Copii poţi să faci oriunde, dar nu sunt însărcinată. Sarcina o să o anunţ, oricum, la 6 sau 7 luni. Când o să mă vedeţi că mă clatin, atunci să mă întrebaţi dacă sunt însărcinată", a spus Andreea Bălan la o emisiune tv şi se pare că are dreptate.

andreea_si_george_burcea.jpg

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu din vara lui 2015
foto: Facebook

Roxana Luşneac, astroloaga care în urmă cu patru ani o anunţa pe Andreea Bălan că va avea până la vârsta de 32 de ani, atât nuntă, cât şi copil i-a consultat din nou harta astrală. Specialista nu vede posibilitatea artistei de a rămâne din nou însărcinată mai devreme de luna iulie. 

"Steaua la naștere a Andreei a fost Revati, iar asta înseamnă că este o persoană care iubește să ofere oamenilor lucruri frumoase, îi ajută prin inteligena și talentele ei. Ascendentul ei este în Leu, apoi la maturitate își schimbă poziția în Balanță, iar harta arată că ea este posibil să devină și o femeie de afaceri la un moment dat, nu doar artista. Fie că e vorba de cosmetică, de produse de îngrijire pentru femei sau pentru copii, ea va caută alte modalități să lucreze și să poată fi mai mult timp acasă, alături de familie. Saturn în casa copiilor o poate binecuvânta începând cu perioada de după ziua ei (n.r. 23 iunie) cu un alt îngeraș. Există o șansă foarte mare ca o nouă sarcină să apară într-un an sau un an și jumătate. Andreea va trece începând cu februarie 2018 printr-o schimbare mare, deoarece i se modifică Dasha, adică alianța de planete care îi guvernează destinul. Se face trecere de la Soare, la Lună, adică de la a pune pe primul plan împlinirea personalității, a ego-ului, la accentul pe emoție, gândire, sensibilitate, familie, ceea ce o fac pe ea puternică mental și o susține", a spus Roxana Luşneac, astrolog vedic pentru Click!.  

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1