EXCLUSIV Ce programe speciale au televiziunile de Crăciun

8-9-vedete-3-col-tcdufghdfgh.jpg

Sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1 vom vedea finala “Te cunosc de undeva!”

Dacă n-aţi plecat în vacanţă de Crăciun, nu aveţi motive de supărare. Televiziunile vin cu oferte de divertisment de nerefuzat, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Unde mai pui că la Antena 1 începe şi jocul preferat al românilor, bingo, cu premii de 1,5 milioane de euro.

Antena 1 îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu finalele show-urilor “X Factor” şi “Te cunosc de undeva”. În această seară, de la ora 20.30, cei patru finalişti de la “X Factor”, Alex Mladin, Raul Eregep, Marcel Roşca şi Olga Verbiţchi vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro. Bani se dau şi sâmbătă, în ultimul act al emisiunii “Te cunosc de undeva”.

8-9-vedete-3-col-x-factorsfghfgh.jpg

În această seară, vom afla care dintre cei patru va câștiga 100.000 € la “X-Factor”

În Ajun de Crăciun, de la ora 20.00, Maria Buză şi Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ intră în joc pentru marele premiu de 15.000 de euro, care va merge către un caz social. Verdictul îl dau juraţii Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan. De la ora 23.15, Antena 1 difuzează cele mai bune momente din concertele de Crăciun, pe care Horia Brenciu le-a susţinut în noiembrie, la Sala Palatului.

6-7-vedete-3-col-tifetz-brenciu.jpg

Pe Horia Brenciu îl vom vedea trei zile consecutive la Antena 1: la “X-Factor”, în concertul de Crăciun și la “Uniplay Show”

Duminică, în prima zi de Crăciun, ne reîntâlnim cu Brenciu, în prima ediţie a emisiunii “Uniplay Show”, un spectacol de divertisment cu muzică, glume şi premii în bani. În fiecare ediţie, două echipe formate din vedete vor fi supuse unor probe amuzante şi vor trece prin confruntări de toate felurile. Duminică, de la ora 20.00, vor face spectacol, pe de-o parte Cătălin Bordea, Şerban Copoţ şi Dorian Popa, iar de cealaltă, Maria Buză, Ruby şi Raluk. Pentru a putea participa la Uniplay Bingo TV, care va fi integrat în emisiunea Uniplay Show, este necesară achizitionarea biletelor de joc de la unul din punctele de vanzare Uniplay. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.500.000 de euro.

8-9-vedete-3-col-pro-tvasdfgadsf.jpg

Pe 26 decembrie, PRO TV va difuza o ediție spcială a show-ului „Jocuri de celebritate”

Şi PRO TV ne promite că vom râde în hohote. Pe 24 decembrie, de la 20.30, se va difuza „Singur acasă 3”, pe 25 decembrie, de la 20.30, „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”, iar de la 23.00, „Prieteni cu copii”. A doua zi de Crăciun îi aduce pe micul ecran pe Andreea Esca, Smiley, Pavel Bartoş, Magda Palimariu, într-o ediţie specială a show-ului „Jocuri de celebritate”, difuzată de la 20.30! 

TVR 1 mizează pe Celentano de la PRO TV

Pe 25 decembrie, de la ora 15.00, Adrian Văncică din “Las Fierbinţi” e invitat la o masă cu caltaboşi, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii “Politică şi delicateţuri”, realizată de Mircea Dinescu la TVR1. De la ora 16.00, la TVR 1 va fi o emisiune cu şlagăre ale anilor ‘70, ‘80 şi ‘90, devenite favoritele multor generaţii. 

La Prima TV, filme şi emisiuni speciale

Pe 24 decembrie, la Prima TV începe “Atelierul Magic” by Olga Gudynn, emisiune pentru copii, care va avea premiera la ora 9.00. În prima seară de Crăciun va fi “Schimb de mame”, de la 20.30, iar pelicula “Salvaţi Crăciunul” va fi difuzată de la 22.30. Pe 26 decembrie, de la 20.30, vom vedea filmul de animaţie “Khumba”.

Fuego şi Irina Loghin, la Favorit TV

Paul Surugiu, alias Fuego, îi va colinda pe români şi anul acesta. “Un Crăciun acasă” se va numi show-ul lui Fuego de la Favorit TV, care durează trei ore, începând cu ora 20.00. Invitaţii lui Paul vor fi artişti pe toate gusturile: Marcel Pavel, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Cristian Pomohaci şi Irina Loghin. 

Loading...