EXCLUSIV Ce i se pregătește Mirabelei Dauer în televiziune. Solistele de aur fac legea și pe marele ecran

mirabela-dauer.jpg

Mirabela Dauer
foto: captură YouTube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lumea televiziunii e plină de surprize, iar proiectele, din ce în ce mai interesante, cu prezentatori de toate vârstele. După ce Corina Chiriac a dovedit că poate modera o emisiune de mare audiență la Național TV, iată că apar alte proiecte cu soliste de top, din perioada de aur, cu voci deosebite.

Se zvonește că cel mai nou format de televiziune, de la postul turcesc Kanal D, ar fi o emisiune moderată chiar de celebra solistă Mirabela Dauer. Interpretei de 74 de ani i s-ar pregăti în secret un format cu invitați din toate domeniile, care au povești de spus, care au trecut prin multe încercări în viață. Un format gen "Teo Show", însă cu invitați care să vină să povestească întâmplări prin care au trecut de-a lungul timpului și care au fost de-a dreptul speciale. Se aude că acesta ar fi în pregătire și mai durează puțin până când i se va da drumul.

Toată lumea știe povestea de viață a Mirabelei, că nu și-a mai văzut copilul de mai bine de 20 de ani, sau că a trăit povești de dragoste tumultuoase.

După cum știți, și Corina Chiriac (71 de ani) a prezentat multă vreme la Național TV o emisiune săptămânală, în care avea invitați colegi din toate generațiile, cu care cânta și stătea la povești. Apoi locul ei a fost luat de Adrian Enache (55 de ani).

Monica Anghel va reveni și ea la TV

Îndrăgita solistă, pe care o puteți vedea și pe marile ecrane, în pelicula "Zăpadă, Ceai și Dragoste", va avea din toamnă un nou proiect de televiziune. Solista Monica Anghel (50 de ani) a mai făcut parte și din showul "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, unde ne-a încântat cu prestațiile ei și cu piesele cântate alături de fratele ei. "Sunt în discuții pentru un nou proiect de televiziune, dar nu pot să ofer mai multe detalii, dar cu siguranță le vei afla. Filmăm anul acesta și probabil că la începutul anului viitor va fi difuzat, nu știu exact. E un alt proiect de televiziune", ne-a marturistit Monica Anghel.  

Citește și:

Mirabela Dauer, confesiune tulburătoare: "Am fost singură toată viața. Fiul meu, nici la 44 de ani, nu vrea să mă cunoască"

EXCLUSIV Corina Chiriac, divă și când face piața! Cum am surprins-o, la 71 de ani, pe solista care sfida comunismul cu ținutele ei


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5