EXCLUSIV Ce româncă i-a sucit minţile unui indian care se învârte pe lângă Salman Khan

roxana_si_indianul.jpg

roxana vasniuc film indian iulia vantur salman khan filmari romania
Roxana s-a fotografiat cu bărbatul pe care trebuia să-l cucerească
Foto: Click!

Iulia Vântur pierde teren în faţa producătorilor de la Boolywood! O altă româncă a semnat un contract frumuşel pentru a apărea într-o peliculă indiană ce va avea premiera anul acesta. Este vorba despre prezentatoarea tv, Roxana Vaşniuc (30 de ani), care în această vară a luat prima dată contact cu lumea filmului.

Click! a aflat că frumoasa blondă a fost aleasă să joace în "Hero", un film indian, alături de Suraj Pancholi, un chipeş actor, care se învârte în cercul celebrului Salman Khan. Aşadar, Iulia Vântur nu mai este singura care a făcut furori la Boolywood, ci şi Roxana Vaşniuc. Vedetei noastre i s-au trasat foarte clar indicaţiile. Tânăra a jucat un rol negativ, urmând să fie fata rea în peliculă. Mai exact, prezentatoarea a fost ispită pentru frumuşelul actor. Şi se pare că nici nu a fost greu să-l dea pe spate! În film, Roxana trebuia să-l atragă în mrejele ei pe bărbat care avea o relaţie amoroasă solidă. Deşi a filmat doar câteva scene, Roxana nu a trecut deloc neobservată. Nici nu ar fi avut cum! Îmbrăcată într-un maiou decoltat care i-a pus în evidenţă bustul şi o pereche de pantaloni scurţi franjuraţi, blonda a fost o adevărată aparţie. Chiar dacă s-a aflat pentru prima dată pe platourile de filmare, prezentatoarea de la Favorit Tv a fost foarte relaxată şi şi-a făcut conştiincioasă treaba.

roxana_si_ionut.jpg

roxana vasniuc iubit sarcina 7 luni nunta temeri
În viaţa reală, Roxana se iubeşte de un an cu Ionuţ
Foto: arhiva personală

Ea le-a povestit prietenilor că de mică îşi dorea să ajungă actriţă, aşa că propunerea a venit exact într-un moment în care nici nu mai spera că ar putea intra în lumea starurilor de cinema. La finalul filmărilor, care au avut loc la o terasă de fiţe din centrul Capitalei, ea s-a fotografiat alături de bărbatul pe care trebuia să-l cucerească, nimeni altul decât unul dintre frumuşeii care fac deliciul publicului feminin din India.

Roxana Vaşniuc traversează o perioadă fericită pe toate planurile. Şi-a găsit liniştea sentimentală şi peste numai două luni urmează să devină mămică şi se simte împlinită şi în viaţa profesională.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1