EXCLUSIV Ce face Gianina Corondan, după "moartea" sa

CLIIMA20100114_0115_1.jpg

Gianina îşi vede în continuare de proiecte

Sfărşitul săptămânii care tocmai a trecut a fost marcat de ştirea în urma căreia Gianina Corondan a părăsit această lume.

Stilistul Adrian Pescariu a publicat sâmbătă pe contul său de Facebook un anunț în care vorbea despre moartea fostei prezentatoare tv Gianina Corondan (43 de ani). „În urmă cu puțin timp Gianina Corondan a plecat la cer... Dumnezeu să te odihnească... suflet frumos! Rog toți ce o știu și au iubit-o să distribuie acest mesaj", a scris acesta.

mesaj_pescariu.jpg

Mesajul publicat de Adrian Pescariu
Mesajul publicat de Adrian Pescariu
Foto Facebook

 

Gianina a făcut la 3 ianuarie o primă dezminţire a acestei ştiri pe contul personal al aceleaşi reţele de socializare. „Cu «știri» dubioase vă virusați calculatorul și vă pierdeți timpul. Și, decât să ne virusăm, mai bine un cântec vesel să cântăm!", a scris prezentatoarea tv. Gianina Corondan e bine mersi şi nu a păţit nimic aşa cum a scris „stilistul vedetelor” Adrian Pescariu pe un cont de socializare. Din contră, ea ne-a spus că a văzut acelaşi mesaj şi la alte nume mari, pe paginile acestora. Ne-a povestit că are planuri mare, va filma un videoclip la o piesă nouă şi în continuare se va ocupa de noi evenimente. „N-am murit și nici bolnavă nu sunt. N-ai pe cine da în judecată după astfel de mesaje, pentru că nimeni nu-și însuşeşte vina. Mă pregătesc de aniversare (ziua ei la 30 ianuarie, n.r.) şi vreau să fac din nou televiziune", a declarat Gianina, pentru Click!.

gianina_corp.jpg

Gianina Corondan, vrea să se întoarcă în televiziune
Gianina Corondan, vrea să se întoarcă în televiziune
Foto Arhivă Personală

 

Loading...

Citește și