EXCLUSIV Ce dulce e băieţelul Claudiei Pavel! Prima poză a cântăreţei în ipostaza de mămică

claudia_pavel_2.jpg

Claudia Pavel
Foto: arhiva personală

Discretă cu viaţa personală, Claudia Pavel făcea un anunţ bombă anul trecut! Artista, care de aproape patru ani locuieşte în America, avea să şocheze pe toată lumea şi mărturisea că a devenit mămică. Atunci când nimeni nu mai ştia nimic de soarta ei, Cream era ocupată cu schimbatul scutecelor şi cu alăptatul bebeluşului. De câteva zile, artista a revenit pe plaiuri mioritice şi se pregăteşte pentru premiera de luna viitoare a filmului "Terapie pentru Crimă", producţie în care joacă rolul unui criminal profesionist.

Claudia Pavel s-a retras de câţiva ani din peisajul monden autohton, însă nu a stat degeaba. Printre orele petrecute în studio, artista şi-a întâlnit marea dragoste, s-a logodit cu un american şi a devenit mămica unui băieţel. Noah va împlini curând doi ani, iar vestea că artista are o familie împlinită a uimit pe toată lumea. Cântăreaţa a acordat un interviu în exclusivitate pentru Click! în care a mărturisit emoţionată că noua postură de mămică o face foarte fericită. Dar cum arată o zi din viţa ei acum de când priorităţile i s-au schimbat?

claudia_si_noah.jpg

Claudia şi băieţelul ei, Noah
Foto: arhiva personală

"Programul îl face Noah. Ne trezim în jur de 9.00, mâncam, ne jucăm, ieşim afară, la piscină, ne plimbam pe la Zoo, odată la două săptămâni mergem sa-l vedem pe Mickey Mouse la Disneyland. Încerc tot timpul să fac ceva nou cu el, iar dacă am studio, repetiţii sau întâlniri stă sora mea cu el sau tatăl lui. În general ziua se termină tot pe la 21-00-22.00.

Cred că mă descurc bine cu copilul. Noah este foarte vesel. Seamănă şi cu mine şi cu tatăl lui. Se pare că îmi moşteneşte talentul artistic, pentru că toată ziua dansează. Sunt momente când oboseala îşi spune cuvântul, mai ales că încă alăptez. Viaţa mi s-a schimbat în momentul în care am devenit mamă şi totul este diferit faţă de programul pe care îl aveam în România", ne-a declarat Claudia Pavel.

claudia_si_paula_pavel.jpg

Claudia şi sora ei, Paula
Foto: arhiva personală

Cântăreaţa se iubeşte de patru ani cu un baschetbalist american, mai în vârstă decât ea cu cinci ani. Cei doi s-au logodit şi aşteaptă acum să facă şi pasul cel mare, mai ales că sunt părinţi.

"Logodnicul meu nu este gelos, pentru că îi acord multă atenţie băieţelului nostru. Şi el îl iubeşte enorm şi înţelege că Noah este cel mai important. Acum totul este diferit, viaţa ţi se schimbă după ce ai un copil! Totul se învărte în jurul lui. Ne dorim foarte mult să ne căsătorim, dar nu am stabilit data încă", a adăugat artista.  

De câteva zile, cântăreaţa a revenit în România, unde a încercat să se adapteze diferenţei de fus orar. Artista urmează să petreacă o mini-vacanţă pe litoral şi se pregăteşte pentru premiera filmului "Terapie pentru Crimă". 

Loading...

Citește și

  • Claudia Pavel de la Cream este în culmea fericirii, de când a devenit mămică. Cântăreaţa, care s-a retras de câţiva ani din peisajul monden autohton, a dat naştere unui băieţel de care este mândră nevoie mare. Fericitul eveniment a avut loc în toamna anului trecut la o clinică particulară din Los Angeles, oraş în care artista locuieşte împreună cu logodnicul său.