EXCLUSIV! Catrinel Sandu, cu noul iubit pe malul oceanului!

catrinel_sandu.jpg

catrinel sandu
Catrinel Sandu a divorțat de fostul tenismen, Gabriel Trifu
Foto: arhivă personală

A fost înșelată de soț, amanta acestuia i-a râs în nas, a plâns, a suferit, a ajuns la divorț, dar iată că a apărut soarele și pe cerul lui Catrinel Sandu. Superba blondină este fericită și iubește din nou, iar recent a simțit nevoia să-și anunțe bucuria și pe Facebook, unde a pus un cadru romantic cu ea și noul bărbat din viața ei.

”Dragostea este nu ceea ce spui.. Dragostea este ceea ce faci”- acesta este mesajul postat de Catrinel Sandu ieri, pe pagina ei de Facebook, alături de o poză care nu mai are nevoie de vreo descriere. Catrinel Sandu (40 de ani), în Florida, pe malul oceanului, alături de un bărbat misterios, care o ține de după talie, bucurându-se împreună de un apus superb! Catrinel zâmbește, semn că este fericită, și merită toate aceste sentimente care vin după o suferință care a durat mai bine de doi ani.

Fosta “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) a aflat că soţul ei, Gabi Trifu (42 de ani), s-a îndrăgostit de altă femeie, cu care a şi început o relaţie în paralel. Se pare că aventura, care iată că s-a transformat în ceva serios, durează de ceva vreme, din moment ce Catrinel precizează că separarea lor s-a produs în 2016. “Fiecare sfârşit de an e o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine e mult mai important de atât. E închiderea unui capitol important din viaţa mea. După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări”, a scris Catrinel Sandu pe Facebook, înainte de Revelionul 2018. Iată că acum se bucură de bărbatul din viața ei, un tip înalt, atletic, iar prietenele virtuale au copleșit-o cu felicitări și mesaje de susținere.

31577115_10155535361728595_4665608418000633856_n.jpg

Catrinel Sandu, Gabi Trifu, noul iubit al lui Catrinel Sandu, relatie, divort, adulter, Catrinel Sandu iubeste din nou
Catrinel și noul iubit, pe malul oceanului
foto: arhivă personală

Cum a aflat că e înșelată

Ceea ce am reuşit să aflăm din surse sigure, din anturajul lui Catrinel, depăşeşte orice aşteptare. “Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinţilor ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Nu e însă uşor să-ţi schimbi viaţa la 180 de grade după un deceniu pe care l-ai petrecut în străinătate”, ne-a spus sursa noastră.

cc-catrinel_sandu-gabriel_trifu_09.jpg

catrinel sandu gabriel trifu
Catrinel Sandu și Gabi Trifu s-au căsătorit în 2006

Iar asta nu e tot. Catrinel nu a pus detectivi pe urmele soţului, nu i-a spionat pagina de Facebook, ci a aflat chiar de la sursă că este înşelată. Culmea, de la amanta soţului, nu de la el. „O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine». Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, ne-a mai spus sursa noastră. Practic, dacă cei doi s-au separat în 2016, iar noua femeie din viaţa lui Trifu i-a spus lui Catrinel că “i-a furat” soţul de doi ani, se pare că adulterul durează de vreo trei ani încoace.

Loading...

Citește și

  • Anul s-a încheiat cu o bombă mondenă. Gabriel Trifu (42 de ani) şi Catrinel Sandu (40 de ani) divorţează după 11 ani de căsnicie, însă vestea separării vine la pachet cu informaţii uluitoare din intimitatea celor doi. Click! a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al despărţirii, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea. Fostul tenisman avea o viaţă dublă în Florida.

  • Vestea bombă a divorțului dintre Gabriel Trifu (42 de ani) și Catrinel Sandu (40 de ani) vine la pachet cu informații uluitoare din intimitatea celor doi. Click! a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al separării, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea. Fostul tenisman avea o viață dublă în Florida.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1