EXCLUSIV Catinca Roman, primele declarații despre "divorțul" surorii sale: "Oana s-a mai liniștit, părerea mea că Marius o trăgea în jos”

oana_si_catinca.jpg

oana roman catinca zilahy
Oana şi Catinca Roman
Foto: arhivă personală

Oana Roman și Marius Elisei împlinesc aproape o lună de la separarea care a luat prin surprindere showbiz-ul. Catinca Roman, sora Oanei Roman, face primele declarații despre această situație și consideră că Oana e mult mai liniștită acum.

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Crăciun, preluând și afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman. În urmă cu câteva zile, fiica Oanei, Izabela, a făcut febră mare și a fost dusă la spital de tatăl ei. Între timp, și Mioara Roman (80 de ani) va fi internată azi din cauza problemelor de sănătate care s-au agravat.

Mulți au crezut că gestul lui Marius Elisei de a-și duce fiica la spital va conduce spre o împăcare inevitabilă cu soția sa, Oana. Nu e prima dată când cei doi se despart din diverse motive, de fiecare dată Marius întorcându-se însă acasă la soție și la copil. De această dată se pare că despărțirea dintre Oana și Marius ar fi definitivă. Cel puțin așa susține Catinca Roman, sora Oanei, care este de părere că acesteia chiar îi priește separarea de soțul ei.

Catinca Roman: "Oana s-a mai liniștit, îi priește despărțirea"

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos” , a declarat Catinca Roman. pentru Click!

Oana Roman se întoarce în televiziune

De când s-a despărțit de Marius Elisei, viața Oanei Roman a intrat pe un făgaș nou. Vedeta a primit un contract în televiziune, pe care și-l dorea de foarte mult timp. Va fi în curând protagonistă, împreună cu fiica ei, Izabela, într-un show tv la Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”. Mai mult, Oana s-a apropiat foarte mult de sora ei, Catinca, cu atât mai mult cu cât acum amândouă luptă pentru mama lor, Mioara, care nu stă deloc bine cu sănătatea, suferind de un Parkinson agresiv. Pe vremea când era cu Marius Elisei, Oana își vedea foarte rar sora, acestea abia dacă se auzeau la telefon de Sărbători, iar acum își vorbesc aproape zilnic.

oana-roman_rupta.jpg

oana roman sot marius elisei
Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014
colaj: Click!

Oana Roman: "Pasiune și iubire nu mai există după niște ani"

Fiica lui Petre Roman a vândut anul trecut apartamentul din centrul Bucureștiului pe care-l avea pentru a-și cumpăra o casă nouă, spațioasă, cu grădină, la periferie, în Județul Ilfov. Acolo s-a muat cu toată familia, inclusiv cu mama ei bolnavă de Parkinson. Deși Marius a fost cel care inițial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască cu ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezența soacrei în casa lor. „Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea sa se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de Kanal D, explicând astfel motivele rupturii de soțul ei, Marius Elisei.

Citește și:

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Declarații, în lacrimi, despre cum a rămas fără soț și fără afacere: "Nu am avut de ales"

EXCLUSIV Catinca Roman: "O internăm pe mama. S-a simțit rău, starea ei s-a agravat"

Loading...
 
 

Citește și