EXCLUSIV Cătălin Crişan: "Nu voi merge în finale să-mi susţin copiii"

catalin-crisan.jpg

Cătălin Crişan este mândru că Raris şi Daria sunt pe val la "Next Star" şi "KidSing"

A întors-o ca la Ploieşti! Dacă până acum nu era de acord ca fiul şi fiica lui să facă muzică, solistul Cătălin Crişan a revenit la sentimente mai bune. El şi-a văzut copiii finalişti la tv, în două concursuri de mare audienţă, şi a devenit cel mai mare susţinător al lor.

Cătălin Crişan (46 de ani) a avut numeroase conflicte cu fosta lui soţie, Lucia Bubulac (50 de ani), legat de viitorul copiilor lor. Ea îşi dorea să le cultive talentul muzical, iar el voia ca Raris (10 ani) şi Daria (14 ani) să se ocupe doar de şcoală.

Zoom
Daria Crişan a cântat, miercurea trecută, la “KidSing”, impresionându-i pe juraţii Gabriel Cotabiţă, Wilmark şi Antonia
Foto: Mihai Ionescu/ Antena 1

Din aprilie, de când copiii au început să meargă mai des la concursuri muzicale, solistul s-a ţinut tare pe poziţii şi nu le-a fost alături la nici o competiţie artistică. Nici măcar în iulie, când fiica lui a participat şi a luat un trofeu important la Festivalul de la Mamaia. Iată că, dintr-o dată, îndrăgitul cântăreţ s-a schimbat la 180 de grade şi a început să creadă în talentul nativ al odraslelor. Asta imediat după ce, săptămâna trecută, Raris şi Daria au rupt gura târgului la “Next Star” (Antena 1), respectiv „KidSing” (Kanal D).

"Dacă vor câştiga, să facă ce vor ei cu banii"

“Copiii mei sunt foarte buni şi sunt mândru de ei. I-am sunat şi m-au anunţat că vor participa la aceste concursuri”, a declarat Cătălin Crişan, pentru Click! Surpriză, însă! Artistul a hotărât să nu-şi însoţească fiul şi fiica la galele finale, pentru a nu pune presiune prin prezenţa sa acolo. “Eu am vorbit cu ei despre asta şi am decis că nu voi merge în public, să-i susţin, pentru că nu aş vrea să se creadă ca influenţez juriul. Nu aş vrea să se interpreteze astfel, din partea participanţilor sau a părinţilor, prezenţa mea acolo. Raris şi Daria sunt foarte buni şi pot câştiga liniştiţi, pe puterile lor”, ne-a mai spus Crişan. Nici legat de premiul cel mare de la cele două concursuri, în valoare de 20.000 €, solistul nu are nici o sugestie pentru copiii lui.

Zoom
Raris Crişan a ajuns în finala “Next Star”, votat în unanimitate de Maria Cârneci, Connect-R, Lora şi Vasile Muraru
Foto: Antena 1

“Dacă vor câştiga, să facă ce vor ei cu banii, că sunt pe munca lor. Nu are importanţă suma, putea fi şi un euro. Dacă reuşesc să câştige fiecare 20.000 €, să-i investească în ce vor ei”, ne-a mai mărturisit Crişan.

"Întâi şcoala, apoi muzica"

Click! a scris pe larg despre divergenţele foştilor soţi, Cătălin Crişan şi Lucia Bubulac, cu privire la cariera muzicală a copiilor lor. “Copiii mei se bazează doar pe ei şi pe mine, din umbră”, ne declara Lucia Bubulac în martie, fiind completată de Cătălin: “Eu le-am spus să facă şcoală, apoi să cânte, pentru că de cântat toată lumea ştie să cânte”, a declarat Cătălin Crişan pentru Click! Săptămâna trecută, Daria şi Raris şi-au demonstrat talentul muzical la două concursuri de talente, iar tatăl lor şi-a dat seama că pot avea un viitor strălucit.

loading...

Citește și

  • Lucia, Daria, Raris

    Solistul Cătălin Crişan (46 de ani) nu şi-a încurajat niciodată cei doi copii din prima căsnicie să-i calce pe urme, pe plan profesional, convins fiind că şcoala trebuie să primeze. Însă, mama lor, Lucia Bubulac, face naveta între sediile Antena 1 şi Kanal D pentru a fi alături de Daria şi de Raris.

  • daria, lucia bubulac, catalin crisan, mamaia

    Săptămâna care s-a încheiat a fost una aglomerată pentru Lucia Bubulac (50 de ani), care şi-a pregătit fata ca la carte pentru Festivalul “Mamaia Copiilor”, concurs care s-a desfăşurat în perioada 7-13 iulie la Casa de Cultură Constanţa.