Cât s-a stilat soacra Antoniei de când s-a mutat la Capitală! Cine a inspirat-o

12-13-parinti-velea-incadrati.jpg

Constantina şi Ion Velea, părinţii lui Alex, surprinşi de Click! în 2015, în Bucureşti

Constantina Velea a întinerit datorită nepoţilor. Şi-a schimbat coafura, culoarea părului, poartă haine tinereşti şi debutează şi la televizor. Mâine, 12 octombrie, de la 21.15, o vom vedea la Antena 1, la show-ul prezentat de Dan Bittman, „Aici eu sunt vedeta”. Noi avem imagini în premieră.

Familist convins, Alex Velea (33 de ani) aplică acum cu Antonia (28 de ani) şi cu cei doi copii ceea ce a primit şi el în copilărie: atenţie, dragoste, susţinere. Despre părinţii lui, Constantina şi Ion Velea, a vorbit mereu la superlativ, aşa că nu ne-am mirat când aceştia şi-au schimbat viaţa la 180 de grade, mutându-se din Craiova, în Bucureşti, ca să aibă grijă de nepoţii Dominic (2 ani şi 10 luni) şi Akim (10 luni). N-au trecut nici doi ani de la mutare, iar doamna Velea a început să împrumute deja ceva din aerul şic de Bucureşti. Cel puţin asta reiese din imaginile de faţă, pe care Click! vi le prezintă în avanpremiera emisiunii de mâine seară, „Aici eu sunt vedeta”, de la Antena 1.

parinti Alex Velea, soacra Antonia, mama Antoniei, Dan Bittman, Aici eu sunt vedeta, emisiune Antena 1, Denise IacobescuZoom
Aşa arată acum Constantina Velea
foto: Antena 1

Constantina Velea îşi face apariţia în platou pe tocuri, în pantaloni strâmţi, cu o cămaşă superbă, albă, şi cu un zâmbet larg pe faţă. Coafura tinerească şi culoarea naturală a părului o întineresc cu cel puţin 10 ani. Ea vine la TV alături de fiul ei, ca să îi pună în dificultate pe Mihaela Cernea, Andrei Duban și Ionuț Iftimoaie, primele trei celebrități invitate alături de copiii lor în show-ul prezentat de Dan Bittman.

parinti Alex Velea, soacra Antonia, mama Antoniei, Dan Bittman, Aici eu sunt vedeta, emisiune Antena 1, Denise IacobescuZoom
Mama lui Velea va da din casă tot felul de năzbâtii de-ale fiului
foto: Antena 1

Mama lui Velea va povesti o întâmplare din copilăria fiului său, însă nu va termina dezvăluirile, căci deznodământul trebuie să fie ghicit de cei trei părinți celebri din platou. Cu acest prilej, doamna Velea va dezvălui faptul că micul Alex era un mare colecționar de “vietăți care circulă prin iarbă”, respectiv șopârle, gușteri, dar și de insect, precum bondarii.

antonia mama denise iacobescuZoom
Denise și Antonia se înțeleg precum cele mai bune prietene
Foto:Arhivă personală

Şi Antonia are o mamă superbă

Tot o bunicuţă de revistă este şi mama Antoniei, frumoasa Denise Iacobescu. La 50 de ani, bruneta este adesea văzută mergând pe bicicletă, face sport la sală şi se îngrijeşte la saloane. Nici n-au zice că are doi nepoţi. Anul acesta a debutat şi ca manechin, fiind solicitată pentru mai multe prezentări de modă. “De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele de îngrijire pentru ten. Folosesc creme de gălbenele, care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”, ne povestea mama Antoniei.

loading...

Citește și

  • denise

    Deși peste patru luni împlinește 50 de ani, Denise Iacobescu, mama celebrei cântărețe Antonia, nu și-a ascuns niciodată vârsta și, pe bună dreptate, pentru că arată cu 20 de ani mai tânără. Marți seara, Denise a defilat la Hotelul Hilton, într-o prezentare dedicată lui Jacqueline Kennedy Onassis, soția celui de-al 35-lea președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy. Cea mai sexy bunică din showbizul românesc a vorbit despre relația fiicei sale cu Alex Velea și a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

  • ”Meseria” de bunică, la fel ca şi pasiunea pentru animale, nu ţine cont de gradele din termometre. Uite-aşa, duminica trecută, la -8 grade Celsius, mama Antoniei îşi plimba cu săniuţa nepoţelul, iar la subraţ ţinea căţelul.

  • Unde-s mulţi puterea creşte, bebeluşul “înfloreşte”. Pe asta mizează părinţii îndrăgostiţilor Alex Velea şi Antonia, care şi-au unit forţele şi îşi cresc nepoţelul cu rândul, în schimburi.