EXCLUSIV Cât de mult l-a afectat pe Dorian Popa viaţa din junglă. «De multe ori, el stă şi se uită în gol şi nu ştie unde se află exact»

dorian-si-iubitax.jpg

claudia-iosif-si-dorian-popa
Dorian a ieşit, în urmă cu două zile, la un eveniment monden, alături de iubita lui, Claudia

Pentru că a suportat cu stoicism, timp de trei săptămâni, frigul, foamea şi probele scârboase din junglă, Dorian Popa este acum curtat şi de producătorii emisiunii ”Ferma vedetelor” (Pro tv). Actorul n-a zis nici da, nici ba, căci vrea să se mai întremeze, pentru că acum e prea costeliv.

De 9 zile, de când Dorian Popa (26 de ani) s-a întors cu 10 kilograme mai slab, din iadul trăit la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iubita lui, Claudia Iosif (32 de ani), l-a pus la îngrăşat şi-l răsfaţă ca pe un prinţ. Ieri, la inaugurarea unei clinici stomatologice din Piaţa Pache Protopopescu, unde cei doi au onorat invitaţia, Claudia ne-a declarat plină de îngrijorare: “Dorian mănâncă mult, a pus deja cinci kilograme. Dar, de multe ori, el stă şi se uită în gol, aşa cum făcea în junglă, şi nu ştie unde se află exact. Acolo nu a fost aşa cum i s-a spus la început. Colegilor lui li s-au umflat mâinile, după ce au fost muşcaţi de şerpi şi au fost trataţi de medicii din tabără. Pe Dorian l-au muşcat câţiva scorpioni, noroc că n-a fost nimic grav”, ne-a povestit ea.
Solistul a devenit şi mai popular, după prestaţia în emisiunea care i-a adus PRO TV-ul audienţe record, şi acum are agenda de lucru plină. Pe lângă înregistrările în studio, la noi piese, Dorian Popa este curtat de producătorii “Ferma vedetelor” de la acelaşi post tv, unde mai multe vedete au acceptat să trăiască la ţară, trei luni, ca acum 100 de ani. Dorian nu doreşte însă decât să se relaxeze, timp în care va medita şi la această ofertă bănoasă, de peste 10.000 de euro.

_dorian-gandaci.jpg

dorian popa
Actorul a trecut cu brio în junglă peste proba cu gândaci

 

14-vedete-ferma-vedetelorx.jpg

ferma vedetelor
La “Ferma vedetelor” artiştii trăiesc ca acum 100 de ani
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1