EXCLUSIV Când își va boteza fetița Bianca Drăgușanu

14-vedete-1.jpg

Bianca şi Victor chiar arată precum Barbie şi Ken. Ieri au venit împreună la filmări, la Kanal D

Forfotă mare ieri, pe platoul de filmare al emisiunii “Roata norocului”, care va reveni la Kanal D din 29 ianuarie. În culise s-a aflat şi reporterul Click!, iar primii invitaţi, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, ne-au împărtăşit câteva din planurile lor de părinţi.

Bianca Drăguşanu (34 ani) şi Victor Slav (36 ani) îşi vor boteza fetiţa, pe Natalia Sofia (3 luni), la primăvară, când vremea va fi mai prielnică. Vestea ne-a fost dată de roşcată ieri, la filmările show-ului ”Roata norocului” (Kanal D), unde a venit alături de Victor Slav.

”Tocmai ne-am întors dintr-o vacanţă, din Londra, unde nu am luat-o pe cea mică, pentru că e prea frig pentru ea. Este prima emisiune în care apărem împreună, după «Dansez pentru tine» (2012). Botezul este pregătit în proporţie de 80%, va fi în luna mai, am stabilit locul şi mai avem de definitivat lista cu invitaţi, 70 la număr, prieteni şi familie. Şi mai trebuie să mai stabilim artiştii care vor cânta la botez. Tema botezului vreau să fie Cenuşăreasa, să avem caleaşcă, personaje din poveste şi deja am vorbit cu o firmă care să se ocupe de toate. Va fi o petrecere de poveste”, a declarat Bianca pentru Click!

Zoom
Emisiunea “Roata norocului” e prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi

În paralel, vedeta se pregăteşte pentru târgurile de nunţi care se vor organiza în curând şi a terminat deja noile rochii. ”Am făcut 20 de modele noi, este o pasiune de-a mea pentru care găsesc mereu inspiraţie. De Revelion am avut comenzi de dimineaţă până seara. Am vândut şi 10 rochii pe zi”, ne-a mai spus Bianca la filmări.

Zoom
Ana-Maria Barnoschi a venit la filmări cu patrupedul ei iubit, Pufka

“Roata norocului” e prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi şi va reveni duminică, 29 ianuarie, de la ora 20.00. Participanţii din sezoanele trecute au câştigat premii în valoare de aproape  jumătate de milion de euro, iar vedetele au avut ocazia să dea o mână de ajutor în favoarea unor familii nevoiaşe. Valoarea totală a premiilor din acest sezon este de 100.000 de euro.

loading...

Citește și