EXCLUSIV Bucătarul Antonio a pus ochii pe Teo, dar acasă îl aşteaptă femeia care-i e alături de 21 de ani

iubitnevasta.jpg

Antonio Passarelli și Daniela au o relație de 21 de ani, dar nu s-au căsătorit

De când s-a alăturat postului Kanal D, unde este partenerul de emisiune al lui Teo Trandafir, viaţa lui Antonio Passarelli a devenit o adevărată tornadă. S-a speculat că are o relaţie cu Teo, este urmărit de paparazzi, însă celebrul bucătar a povestit, în exclusivitate pentru Click!, adevărul despre viaţa sa particulară. Are o iubită oficială: Daniela, şi ea bucătar.

Dintr-o glumă făcută în direct, la Kanal D, relaţia dintre Antonio Passarelli (55 de ani) şi Teo (46 de ani) s-a transformat, peste noapte, într-o adevărată poveste de dragoste.

teo.jpg

Teo Trandafir

Cei doi confirmă că îi leagă o prietenie frumoasă, însă, cu toate că fotoreporterii Click! i-au surprins ţinându-se de mână şi cu toate că în presă au apărut şi imagini cu ei sărutându-se, nu vor să recunoască idila.

teoiubit.jpg

Teo a fost surprinsă pe Litoral ţinându-se de mână cu bucătarul din emisiunea ei

Click! a aflat şi motivul pentru care Antonio şi Teo sunt discreţi. „Totul se transformă în ziua de azi şi un simplu sărut pe obraz a devenit o relaţie. Am obosit să explic că o prietenie frumoasă nu s-a transformat într-o relaţie de iubire. Nu, nu sunt cu Teo, suntem doar prieteni şi am obosit să vorbesc despre acest lucru. M-am supărat la culme după ce au apărut pozele cu noi doi în presă. Eu şi Teo suntem colegi de emisiune şi foarte buni prieteni”, a spus, pentru Click!, Passarelli.

Dacă Teo Trandafir nu este iubita bucătarului, atunci cine este femeia care i-a furat inima? Şi cine este mama copiilor lui, pentru că Antonio este tată de băiat şi de fată.

eidoisoara.jpg

Cei doi copii ai lui Antonio, Francesca şi Michael

„Pe vremea când trăiam în Italia am fost căsătorit cu o doamnă de care m-am despărţit după opt ani, pentru că nu ne înţelegeam deloc. Ea este mama copiilor mei, Francesca şi Michael Passarelli, şi a rămas în Italia. Acum, sunt cu Daniela de 21 de ani, însă nu îmi place să vorbesc despre acest lucru. Pentru că noi suntem împreună, dar şi muncim în restaurantele noastre”, a mai spus Antonio.

bittman.jpg

Dan Bittman

Descoperit de Dan Bittman

La începutul perioadei sale în România, Antonio a gătit 5 ani pentru Media Pro şi a avut plăcerea să-i întâlnească pe Petre Roman, Adrian Sârbu şi Francis Ford Coppola. Şi-a deschis un restaurant în Timişoara, unde l-a cunoscut pe Dan Bittman, care i-a devenit foarte bun prieten şi care l-a luat în emisiunea „Danutz SRL” de la TVR. De când s-a mutat în Bucureşti, bucătarul a avut nenumărate colaborări, iar acum are contract cu lanţul de magazine Lidl şi cu Kanal D.

teobarbat.jpg

Teo Trandafir și Iosef Constantin

Teo a fost măritată șase luni cu Iosef Constantin

În 2004, Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia şi pe care o iubeşte enorm. În decembrie 2011, vedeta l-a cunoscut pe o rețea de socializare pe fostul rugbyst Constantin Iosef (45 de ani), cu care s-a căsătorit chiar de ziua ei, la 2 iunie 2012. Mariajul a durat numai șase luni, căci în decembrie același an cei doi au anunțat că divorțează. Cât timp a fost cu Iosef, Teo părea foarte apropiată și de băieții pe care acesta îi are din alt mariaj.

Antonio Passarelli s-a născut în Calabria, Italia, în 1959

La 17 ani a început să muncească ca să-şi câştige banii pentru facultate. După ce s-a specializat în gastronomie, a început să lucreze în restaurantul L’Elefante Rosso, unde a rămas trei ani. A ajuns în România cu un contract de 6 luni pentru o agenţie de modă, al cărui reprezentat era, însă a rămas de tot în ţara noastră.

Loading...
 
 

Citește și