EXCLUSIV Brenciu, te paşte ghinionul!

horia_brenciu.jpg

horia brenciu antena 1 sarbatori jurat
Horia Brenciu aşteaptă sărbătorile de iarnă cu zâmbetul pe buze
Foto: Arhivă personală

Horia Brenciu a dat un mega recital la propria nuntă! Fără să ţină cont de superstiţii, artistul a urcat pe scenă şi i-a încântat pe invitaţi, făcând un spectacol de zile mari în stilul lui caracteristic.

Deşi se spune că aduce ghinion să cânţi la propria nuntă, Horia Brenciu nu a ţinut cont de acest lucru. Solistul s-a simţit la petrecerea de după ceremonia religioasă de la Biserica Boteanu ca la un adevărat spectacol, doar că de data aceasta public i-au fost chiar invitaţii.

Alice Dumitrescu s-a cununat religios cu Horia Brenciu

Alice Dumitrescu s-a cununat religios cu Horia Brenciu
Foto: Blitz

Dincolo "show-ul" pe care l-a făcut la nuntă, cerând discreţie maximă şi apărându-se de aparatele de fotografiat cu umbrele, Horia Brenciu şi-a recăpătat buna dispoziţie la restaurantul hotelului de lux unde a dat petrecerea de pomină. Aici, s-a simţit în largul lui toată seara şi a răsuflat uşurat că nimeni nu-l mai poate fotografia sau filma fără voia lui. Surse din anturajul artistului au povestit pentru Click! că Horia Brenciu (42 de ani) şi mireasa lui Alice Dumitrescu (46 de ani) s-au distrat copios la nuntă şi au uitat de momentele de tensiune prin care au trecut pe toată durata ceremoniei religioase.

Invitat la petrecere a fost şi Gigel Frone. Emoţionat, acesta a mărturisit reporterilor Click! că este pentru prima dată chemat în calitate de artist la o nuntă pentru a întreţine atmosfera, mai ales că a fost vorba despre un eveniment cu ştaif.

frone.jpg

Gigel Frone a fost invitat în premieră să cânte la o nuntă
Foto: Facebook

Pentru prestaţia lui, talentatul Frone şi-a primit onorariul, ca de altfel toţi ceilalţi artişti care i-au cântat lui Brenciu la nuntă. Aceleaşi surse au povestit pentru Click! că spre deosebire de ceilalţi colegi de breaslă care şi-au făcut petrecerea din ziua nunţii în regim barter, juratul X-Factor nu a acceptat să încheie astfel de înţelegeri cu nimeni şi a scos bani din buzunar pentru orice serviciu de care s-a bucurat în ziua cea mare.    

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1