EXCLUSIV Bianca şi Victor Slav s-au întors din vacanţă la fel de certaţi! Naşii nu au reuşit să-i cupleze

bianca-slav-2.jpg

Bianca şi Victor nu au reuşit să se împace în America
Foto: arhiva personală

Ce se întâmplă în Vegas ... nu rămâne în Vegas! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întors din vacanţa peste Ocean, însă nu şi-au pus deloc ordine în gânduri. Deşi au stat o săptămână, în cele mai bune condiţii, foştii soţi abia dacă îşi mai vorbesc.

Nici vorbă de reconciliere în cuplul Bianca Drăguşanu-Victor Slav! Cei doi au plecat peste Ocean într-o vacanţă de vis, însă nici peisajul şi nici cazarea de cinci stele nu i-a făcut să revină la sentimente mai bune.

bianca.jpg

bianca drăguşanu, victor slav, lună de miere
Bianca şi Slav au planificat vacanţa în America încă din noiembrie 2013. Au ajuns abia după un an

Împreună cu naşii lor de cununie, Monica şi Cristi Glodean, Bianca şi Victor s-au distrat în Las Vegas, au fost la cazinou şi s-au plimbat cu o decapotabilă pe străzile oraşului, însă tensiunile nu au dispărut nicio secundă. Apropiaţii cuplului au povestit pentru Click! că Bianca şi Victor nu s-au împăcat în vacanţă, ci dimpotrivă, abia dacă îşi mai vorbesc.

bianca2.jpg

bianca dragusanu victor las vegas
Roşcata şi Slav au fost fotografiaţi în restaurantul hotelului Mandalay Bay din Las Vegas
Foto: Click!

"Nu sunt un cuplu fericit! Nu sunt nici măcar împreună. Bianca şi Victor nu s-au împăcat. Au evitat să facă poze împreună, pentru că nimic nu s-a schimbat în relaţia lor. Sunt tot pe marginea prăpastiei. S-au întors la fel de supăraţi. Abia dacă îşi mai vorbesc. Bianca nu este însărcinată şi nici nu se gândeşte să devină mamă. Ei doi nu şi-au făcut planuri de viitor, aşa că nici nu a intrat în calcul vreo nuntă secretă. Comunicarea defectuoasă este cea care i-a afectat pe Bianca şi Victor, iar vacanţa nu i-a ajutat să treacă peste problemele din trecut", ne-au povestit surse din cercul lor de apropiaţi.

Bianca şi Victor au plecat în această vacanţă împreună cu prietenii lor, Cristi şi Monica Glodean, aceiaşi buni amici care le-au fost şi părinţi spirituali. Deşi cei doi au încercat să-i scoată din starea de tensiune, Bianca şi Victor au fost de neînduplecat.

slav.jpg

victor slav look nou las vegas masina decapotabila
Victor Slav şi-a schimbat look-ul în vacanţa din America
Foto: arhiva personală

"Între ei a intervenit neîncrederea. Victor îi reproşează în continuare Biancăi lucruri din trecut. Se pare că nici acum nu a reuşit să treacă peste problemele dintre ei. El este tot timpul supărat, iar Bianca nu mai are răbdare să aştepte ca lucrurile să se remedieze între ei", ne-au spus aceleaşi surse.

De la finele anului Bianca şi Victor nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au ţinut de mână la "Miss Moldova", eveniment care a avut loc luna trecută, însă de atunci cei doi nu mai erau împreună. Singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi foşti soţi este atelierul de croitorie pe care l-au deschis.

Loading...

Citește și

  • bianca monica si cristi glodean las vegas nasi de cununie

    A intrat în noul an încrezătoare! Bianca Drăgușanu a petrecut la un restaurant de fițe din Las Vegas alături de Victor Slav și de bunii lor prieteni Monica și Cristi Glodean, cei doi fiind și nașii de cununie ai cuplului.

  • victor slav look nou las vegas masina decapotabila

    La vremuri noi, oameni noi! Victor Slav şi-a adaptat look-ul în vacanţa din Las Vegas şi "a scăpat" în borcanul cu gel de păr. Fostul băiat de la "Meteo" şi-a etalat noua înfăţişare la o plimbare pe străzile metropolei într-o maşină decapotabilă roşie ca focul.

  • bianca dragusanu victor las vegas

    De când au divorţat, în martie 2014, fosţii soţi Slav sunt mult mai discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor amoroasă. Se iubesc în continuare dar, spre deosebire de perioada de dinainte de nuntă, o fac departe de camerele de filmat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1