EXCLUSIV Bianca Drăguşanu și-a pus față în față soțul și tatăl. Ginerele şi socrul s-au cunoscut la şase luni de la nuntă

bianca_si_tatal_ei.jpg

bianca dragusanu tatal ei jimmy dragusanu
Bianca Drăguşanu şi tatăl ei, împreună la restaurant
Foto: Mihai Ionescu

Întâlnirile cu părinţii partenerului de cuplu sunt de fiecare dată stersante, nu însă şi pentru soţul Biancăi Drăguşanu. Alex Bodi nu a reuşit doar să-şi facă soţia să renunţe la divorţ, ci şi să-i intre în graţii lui Radu Jimi" Drăguşanu, tatăl vedetei. Cei trei au luat zilele trecute prânzul împreună într-un bistro de fiţe din nordul Capitalei, la masă toţi fiind extrem de destinşi şi zâmbitori, semn că discuţia a fost pe aceeaşi lungime de undă.

Bianca Drăguşanu (37 de ani) a făcut un pas important în relaţia cu soţul şi tatăl ei. Blondina l-a prezentat pe Alex Bodi (35 de ani) părintelui său. Deşi cei doi s-au căsătorit de jumătate de an, la cununia lor civilă, care a avut loc în mare secret, mirii nu şi-au invitat părinţii, ci doar câţiva prieteni apropiaţi. Rudele celor doi au aflat din presă că s-au căsătorit, iar tatăl Biancăi nu a făcut nici el excepţie.

bianca.jpg

bianca dragusanu jimmi dragusanu
Bianca Drăguşanu şi tatăl ei au o relaţie foarte bună
Foto: Mihai Ionescu

Aflat în Bucuresti de câteva zile, Radu "Jimi" Drăguşanu a fost scos la plimbare de fiica lui şi de ginere. Cei trei s-au îndreptat  ziele trecute spre Floreasca, unde s-au oprit pentru prânz la un bistro. Aici, în compania fiicei şi a soţului ei, Jimi Drăguşanu a luat masa într-o atmosferă relaxantă. Alex Bodi a discutat amical cu socrul său, ca şi cum se cunoşteau de- o viaţă.

alex_si_bianca.jpg

alex bodi bianca dragusanu
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au lăsat în urmă divergenţele
Foto: Mihai Ionescu

Tânărul a zâmbit continuu, lăsând impresia că cei doi se înţeleg de minune. Fotoreporterii Click! au surprins imagini savuroase la ieşierea din local cu Bianca şi Alex, extrem de grijuliu cu soţia,  prietenii lor şi tata-socru, perfect refăcut după problemele de sănătate din trecut.

Bianca nu avea cum să treacă neobservată nici de această dată. Îmbrăcată într-un complet kaki cu elemente army, blonda şi etalat picioarele lungi şi posteriorul, lucrat la sală, în pantalonii mulaţi, dar şi zâmbetul cuceritor. 

bianca_si_ale4x_2.jpg

bianca dragusanu alex bodi
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au plecat cu noul bolid al afaceristului
Foto: Mihai Ionescu

Nici Alex nu s-a lăsat mai prejos şi dincolo de încălţările sport colorate a întors privirile cu noul său bolid pe care îl conduce pe străzile din Bucureşti.  Este vorba despre un superb Lamborgini Urus, maşină a cărui preţ de catalog porneşte de la 250.000 euro.

bianca_si_alex.jpg

bianca dragusanu alex bodi
Noua maşină a lui Alex Bodi, un Lamborgini Urus, cu care soţul Biancăi face furori pe străzile din oraş
Foto: Mihai Ionescu

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au început anul în Alpii Francezi 

Bianca Drăgușanu a petrecut o superbă vacanță de iarnă alături de afaceristul Alex Bodi.

Ei au ales să-și petreacă sejurul în stațiunea exclusivistă Courchevel din Alpii Francezi, renumită pentru clientela formată din capete încoronate și familii extrem de bogate. Ei s-au deplasat pe șoseaua plină de serpentine cu bolidul lui Alex, iar Bianca a fost fermecată de piesajele montane. Ajunși în stațiunea aflată la o altitudine de aproape 2.000 m, blondina și soțul ei au uitat pe loc de orice supărare și s-au fotografiat în ipostaze tandre. Astfel, în ciuda discuțiilor cu scântei din ultima vreme, Bianca pare să se simtă perfect în compania lui Alex.

La petrecerea tematică de Anul Nou, vedeta a purtat o mască venețiană cu pene negre, în timp ce afaceristul a ales un coif de indian cu pene viu colorate.

 

Citeşte şi:

 

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi în plin divorț. Blonda radiază la brațul lui

Bianca și Alex Bodi au atras toate privirile în luna de miere: ea cu sânii, el cu tatuajele

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1