EXCLUSIV Bianca Brad se chinuie încă să își recupereze banii, după incidentul de la mall: "E o sumă mare"

bianca-brad.jpeg

Bianca Brad
foto: captură Prima TV
Citeste tot despre: 
  • Click! Ați reușit să recuperați suma de bani după incidentul de la mall?

Bianca Brad: Încă nu s-a rezolvat, dar am fost chiar zilele trecute și la Poliție, și la compania de pază, și urmează, trebuie urmat un protocol, din cauza asta. 

  • Fata care a luat banii de la bancomat nu a venit să îi returneze.

Nu, nu, nu i-a adus înapoi. Acum ori nu a ajuns la ea mesajul ori a ajuns, dar îi e teamă să se ducă, ori a ajuns, dar nu îi pasă! Nu mai contează! Nu a făcut-o! Putea să o facă din start, putea să mă strige atunci, s-a văzut pe cameră că a luat banii și s-a uitat după mine. Putea ori să o facă atunci ori să se răzgândească și să îi dea, să îi înapoieze la bancă, care era lângă bancomat, ori să revină mai târziu, să îi pună într-un plic…

  • Credeți că o să vă mai recuperați banii?

Eu zic că da!

  • Ne puteți spune despre ce sumă era vorba?

Nu vreau să spun, e o sumă mare, cu mai multe zerouri. Și 10 lei dacă îi găsea trebuia să îi dea înapoi, pur și simplu, nu e bunul tău și chiar dacă vezi persoana căreia i se întâmplă asta și ești în spatele ei, îi atragi atenția, nu? Gestul în sine este foarte urât, problema este că nu realizează că lucrurile astea se întorc, dacă ajunge și intră la infracțiune, când va da de ea, atunci va avea de plată și va avea dosar și eu am vrut sincer să o feresc de lucrul ăsta și poate să înțeleagă că a avut un moment de rătăcire și toată lumea greșește. Problema este că lucrurile astea se plătesc altfel ulterior.

Bianca Brad: "Suma e una mare, mare"

Vedeta a fost invitată și în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, pentru a-și spune povestea. "Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat. Repet, este vorba de o sumă mare, pentru că altfel nu era așa o problemă. Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără. S-au uitat pe camere și au văzut cum eu am plecat în grabă fără să iau banii, fata din spatele meu a luat banii, s-a uitat spre mine, deci putea să mă strige, însă nu a făcut-o. S-a dus spre toaletă, probabil să numere teancul de bani, apoi s-a întors spre magazine.", a declarat Bianca Brad, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Citește și:

Bianca Brad, furată de o sumă mare de bani, într-un mall din Capitală: "Efectiv am căzut în genunchi". Ce s-a văzut pe camerele video

INTERVIU Bianca Brad, viața după cancer: «Ajunsesem la 46 kg. Plângeam și mâncam doar frunze. Apoi mi-am dat seama că nu asta e calea»

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5