EXCLUSIV Bătut până la sânge, Fabio se ascundea în ghenă. Solistul povesteşte totul despre copilăria sa de coşmar

fabio_prosop_mic.jpg

Fabio copilarie tata biologic
Fabio (31 de ani) plânge de câte ori își aduce aminte copilăria de coșmar pe care a avut-o
foto: arhiva personală

Astăzi este mereu cu zâmbetul pe buze, dar trecutul a lăsat multe răni în sufletul lui Fabio (31 de ani). Solistul pe numele real Florin Niță a povestit, în exclusivitate pentru Click!, povestea vieții sale.

„Concubinul mamei era un om foarte agresiv. Când era beat, atunci devenea foarte agresiv. Alcoolul din el îl făcea să-și piardă mințile și să dea în noi. Din cauza lui stăteam pur și simplu într-o ghenă, eu cu mama și cu sora mea, Mari. Așteptam să se facă dimineață ca el să se trezească din beție... N-aveam ce să facem, trebuia să stăm acolo. Atunci aveam vreo 5-6 ani”, povestește, cu tristețe în glas și cu lacrimi în ochi Fabio.

„Mi-a rămas și un semn pe față, pentru că el mai arunca cu sticla direct în față și cu pantofii. Eram la grădiniță și cinci zile stăteam la internat, dar weekendul pentru mine era o povară... Școala m-a salvat pe mine. Cineva de la grădiniță m-a dat la școala, mama nu putea, era o persoană cu probleme foarte grave de comunicare”, își amintește Fabio.

Fabio a fost abandonat de mamă

Nu doar concubinul mamei i-a creat probleme lui Fabio, ci și femeia care i-a dat viață. „Eu am avut grădinița, după aceea școala și după aceea o profesională. La profesională mama m-a căutat, pentru că noi o perioadă nu am mai vorbit. Mama a cunoscut pe altcineva care nu prea i-a dat voie să vorbească cu noi. Mama era o persoană foarte influențabilă”, a mai spus Fabio.

După ce a fost abandonat de mamă, de Fabio au avut grijă angajații unui centru de plasament. În momentul în care și-a amintit de acele zile, lui Fabio pur și simplu i-au dat lacrimile. „Centrul de plasament a avut grijă de mine foarte mult timp. Dar și unchiul meu, fratele mamei, a avut grijă de mine de la 8 până la 10 ani. Mie mi-au murit mama, bunica și unchiul în trei ani la rând. Apoi am fost la un centru de plasament, am stat acolo cinci ani. Am mai fost acolo acum, recent, la o prietenă de-a mea. Mi s-a pus un nod în gât când am trecut pe-acolo. Nu-ți dorești niciodată să fii într-un centru de plasament, acolo nu ai familie. Ai doar amici. În rest, ești ca-n junglă, pentru că fiecare e pentru el”, a mai spus Fabio

Chiar dacă au trecut ani buni de atunci, subiectul este încă foarte sensibil pentru Fabio. „Când nu ai părinții lângă tine e cea mai mare durere... Mama n-a venit niciodată să mă viziteze, dar o mai căutam eu. Mă duceam eu acolo unde știam că e ea... Avea un handicap, eu nu am cum să o judec pe ea”, a mai spus el.

Fabio a povestit pentru Click! cum a câștigat 20.000 de euro din videochat erotic și cu banii a plecat în vacanțe

fabio_vacanta.jpg

Fabio videochat erotic vacante
Cu banii strânși din videochat erotic, Fabio și-a permis să călătorească în toată lumea. A ajuns și în Thailanda
foto: arhiva personală

Fabio e de 14 ani îngrijit de un fost iubit al mamei sale

Dar nu toți iubiții pe care i-a avut mama lui Fabio au fost răi. Unul dintre aceștia este acum tată în adevăratul sens al cuvântului pentru solist. „Pentru mine, de vreo 14 ani, el este cea mai importantă persoană din viața mea. Nu știu exact unde s-au cunoscut, dar mama mea a lucrat la cineva cu o situație foarte bună. Le-au făcut cunoștință, s-au plăcut foarte mult, mama a stat o perioadă la el”, spune Fabio

„Între timp, i-a povestit de mine, că are un băiat cuminte, la un centru de plasament. El a venit, m-a cunoscut, a văzut că sunt un copil cuminte, nu fur, nu beau, nu fumez și a zis că pot să stau la el în casă... Și de când ne-am cunoscut până în momentul de față suntem. Pentru mine, el este totul. El a vrut ca și sora mea să vină, dar ea era mult mai mare și era deja căsătorită”, a mai spus Fabio.

Fabio a descoperit că mai are o soră de 7 ani

Mama solistului a făcut 11 copii, cu bărbați diferiți, așa că Fabio are mulți frați. Mai ține legătura, însă, doar cu două surori. Și, recent, a descoperit că mai are o soră: „Mai am acum o soră, am mai descoperit-o recent, dar a luat de la mama toate problemele ei. E la un centru de plasament din Berceni. Cei de-acolo mi-au spus că cel mai bine e s-o las acolo. Are vreo 6-7 ani. Mama a făcut un copil, neputând să-l crească și neavând posibilități, l-a lăsat la o casă maternală... Mama trăia deja cu altcineva”

Fabio a lansat vara trecută clipul peisei „Love in Thailand”

În curând pe click.ro, află cine este tatăl biologic al lui Fabio. Urmează dezvăluiri incendiare

Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490151165


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1