EXCLUSIV! Bănică jr. război pe față cu Drăgușanca

Stefan Banica, Bianca Dragusanu.jpg

Stefan Banica Dragusanu American Idol
Ștefan Bănică jr. ar fi refuzat vehement să prezinte show-ul „American Idol” alături de Bianca Drăgușanu
foto: arhiva personală

De când a intrat în echipa postului tv Antena 1, lui Ștefan Bănică jr. (47 de ani) îi merge mai bine ca niciodată. Până acum, i s-a oferit locul de jurat în show-ul „X-Factor”, dar i s-a promis că va avea propria emisiune. Surse din Antena 1 au dezvăluit pentru Click! că solistul va prezenta, din primăvară, concursul de talente „American Idol”.

Scaunul de jurat la „X-Factor” e foarte confortabil pentru Ștefan Bănică jr., dar solistul nu se mulțumetșe cu atât. Încă de când a acceptat colaborarea cu postul Antena 1, Bănică a negociat să prezinte un show de divertisment uriaș. „Din primăvară, va prezenta «American Idol»”, „dar a refuzat să prezinte emisiunea alături de Bianca Drăgușanu (32 de ani), așa cum s-a discutat la un moment dat, spunând că arta îi va afecta imaginea”, au povestit, pentru Click!, câțiva apropiați ai lui Bănică.

Andreea Mantea Antena American IdolZoom
Andreea Mantea a fost ofertată să prezintă show-ul „American Idol”, dar negocierile nu s-au concretizat
foto: Mihai Stetcu/Antena 1

Se pare că artistul nu are o părere mai bună nici despre Andreea Mantea (28 de ani), aceasta fiind prima vedetă feminică la care s-au gândit sefii postului că ar putea face echipă cu artistul. „Nici de «Burlăciță» n-a vrut să audă. Nu vrea să fie pus în situații penibile. Ar vrea să aibă alături o coprezentatoare cu mult mai multă experiență. Ca orice mare artist, Bănică își permite să facă și fițe. Când a avut-o colegă pe Iulia Vântur era foarte fericit”, explică o sursă din Antena 1.

În America, how-ul a ajuns la al 13-lea sezon

American Idol este un concurs de talente muzicale creat de Simon Fuller, produs de „19 Entertainment” și distribuit de „FremantleMedia North America”. Primul sezon a fost difuzat de canalul Fox, la 11 iunie 2002. Până în 2011, timp de opt ani consecutiv, a fost votat cel mai bun show de televiziune din Statele Unite ale Americii. Anul acesta s-a difuzat cel de-al 13-lea sezon, care a fost jurizat de cântărețul de country Keith Urban (47 de ani), solista și cântăreața Jennifer Lopez (45 de ani) și cântărețul de jazz Harry Connick jr (47 de ani). Până acum, competiția a fost câștigată de Kelly Clarkson, Ruben Studdard, Fantasia Barrino, Carrie Underwood, Taylor Hicks, Jordin Sparks, David Cook, Kris Allen, Lee DeWyze, Scotty McCreery, Phillip Phillips, Candice Glover și Caleb Johnson.

loading...

Citește și