EXCLUSIV Averea lui Leo Iorga, ''confiscată'' de soție

De doi ani, Leo Iorga se iubește cu impresara trupei Pact, Florența Marin

De doi ani, Leo Iorga se iubește cu impresara trupei Pact, Florența Marin

Paula a vrut ca artistul să-i treacă pe ea și pe copii unici moștenitori a două mașini, un teren și o pensiune.

O vorbă spune că dragostea te poate lăsa în fundul gol. Dar nevasta lui Leo Iorga nu a vrut să ajungă într-o asemenea situaţie, din cauza soţului îndrăgostit de impresară. Astfel, Paula l-a strâns cu uşa pe rocker ca să treacă pe numele ei şi al copiilor averea dobândită în 25 de ani de căsnicie.

Căsnicia lui Leo Iorga (49 de ani) ar putea fi transformată într-un scenariu de telenovelă. Rockerul a trăit în ultimele două decenii şi jumătate cât n-au trăit alţii într-un secol. Cântecul, dragostea, boala şi averea i-au agitat zilele solistului trupei Pact.

Soția artistului, Paula

Soția artistului, Paula

După ce în 2011 a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, artistul şi-a dat seama că nu mai poate trece peste neînţelegerile dintre el şi soţie, Paula, care durau de ani buni. Aşa că în 2014 a fugit din căminul conjugal şi s-a mutat cu impresara lui, Florenţa Marin (40 de ani), de care s-a îndrăgostit şi pe care a făcut-o amantă.

Conştientă că l-a pierdut definitiv, Paula, a vrut să se asigure că nu rămâne şi fără averea agonisită în anii de căsnicie. Potrivit surselor Click!, femeia i-ar fi cerut artistului să treacă totul pe numele ei şi al copiilor, Edy (24 de ani) şi Paul (18 ani).

„A vrut să fie într-o zonă de siguranţă, ca tot ce au creat ei împreună să rămână doar în familia lor. S-a gândit că-l poate îmbârliga amanta şi-i lasă ei averea. Paula a vrut să fie totul la adăpost, aşa că a cerut să-i cedeze toate bunurile. Două maşini, un teren, dar şi pensiunea de la Eforie Nord au ajuns pe numele soţiei şi al copiilor. În Bucureşti stau într-un apartament din Berceni pentru care plătesc chirie”, a declarat, pentru Clcik, un apropiat al artistului.

Operat din nou de cancer, în mai

În toamna lui 2013, medicii i-au descoperit artistului o altă tumoră, pe creier. S-a operat la 9 mai, la Spitalul Monza, iar acum se simte destul de bine, urmând un tratament cu radioterapie. Însă, după ce s-a externat, rockerul nu a revenit la iubita Florenţa Marin, ci s-a mutat înapoi, acasă la nevastă. Deocamdată, la impresară se mai „cazează” câte-o noapte.  

Loading...

Citește și