EXCLUSIV Angela Stoenescu o acuză pe Carmen Harra: «Ea ne-a confiscat brandul Trio Expres»

70.jpg

Carmen este scriitoare şi clarvăzătoare, în America

Solista Angela Stoenescu (72 ani) o acuză pe Carmen Mureşan (65 de ani) alias Carmen Harra că nu a fost fair-play. Reporterii Click! au aflat detalii picante din culisele acestui scandal care a ars mocnit, preţ de aproape patru decenii.

Angela Stoenescu, blonda cu ochii verzi din Trio Expres, este supărată că fosta ei colegă de trupă, Carmen Mureşan, azi clarvăzătoarea Carmen Harra stabilită în SUA, şi-a arogat titlul de lider al grupului. ”M-am săturat să tac în legătură cu aşa-zisul Trio Expres cu aşa-zisele «colege» extraordinare ale «solistei Carmen Mureşan»! Care mai şi frângeau inimi!! Asta cu inimile aşa e, dar nu în această componenţă! Carmen Mureşan avea de fapt backing vocals-uri fără număr, înfiinţat în 1982, după ce nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat, fără acordul celorlalte două membre, şi arogându-şi calitatea de lider!”, susţine Angela Stoenescu.

455.jpg

Angela: ”Carmen nu dansa deloc, am băgat-o la mijloc!”

“Grupul a avut activitate din 1979 până în 1981. A avut 3 membre fondatoare şi a fost înfiinţat la ideea lui Titus Munteanu, pentru a o ajuta pe Carmen Mureşan cu «2 fete frumoase, o blondă şi-o roşcată, soliste cu voci bune», afirmând că ea, Carmen, «Nu are stofă de vedetă, dar are o voce modernă, cu atac!». Am citat din afirmaţiile celebrului realizator!”, mai spune aceasta.

Angela Stoenescu a continuat dezvăluirile: ”Membre fondatoare ale trupei sunt Zoe Câmpeanu, solistă consacrată, cu frecvente emisiuni la TVR şi înregistrări la Radio, Carmen Mureşan, o nimeni cu o minusculă activitate solistică de amator la Cluj, în timpul studenţiei, cu o singură prestaţie în această calitate la emisiunea «Antena vă aparţine», şi pe care Titus Munteanu a vrut să o ajute să cânte în Bucureşti. «Tovarăşa Mureşan» a prins o repartiţie la serviciul Export-Import al Fabricii de Confecţii -CONFEX-(ca absolventă de filologie şi nu de ASE/Comerţ Exterior). Fondatoare e şi Angela Stoenescu, economist licenţiat în Comerţ Exterior, cunoscută atât ca solistă de muzică uşoară încă din 1968 cu emisiuni Radio şi Televiziune, cât şi ca actriţă cu roluri principale în filme încă din 1974, cu premii la Festivaluri Naţionale ca solist vocal şi ca actor de teatru, dar foarte măritată, defect major!”.

34.jpg

Angela Stoenescu, Carmen Mureşan şi Angela Olaru

Angela nu a uitat nici un detaliu din această poveste veche: ”Ideea este foarte clară, eu am ţinut cârca grupului. Cântam în cor de copil, toate vocile erau puse de mine şi Angela Olaru, care a murit de cancer, le punea rapid pe note. Carmen venea şi punea doar vocea principală. Chiar şi coregrafiile erau gândite de mine, nu toate, dar majoritatea, ca să putem cânta şi dansa. Pentru prima filmare la tv, în 79, cea care ne-a făcut vedete, am muncit o lună zi de zi cu Doina Andronache, prima soţie a lui Cornel Patrichi. Zoe dansa bine, eu la fel, Carmen, deloc. A fost băgată la mijloc. De altfel voce bună, dar stridentă pentru gustul meu ca solist individual, dar împreună cu vocea mea şi a Angelei Olaru a dat bine”, ne-a declarat Angela Stoenescu. După 1981, Carmen a refăcut trupa cu ea în faţă ca lider, iar doi ani mai târziu s-a mutat în America.

«Cum să arunci cu gunoi într-un coleg cu care ai câștigat o pâine?»

Carmen Harra i-a dat ”reclamantei” un răspuns pe măsură: “Atitudinea Angelei Stoenescu m-a surprins. Cum să arunci cu gunoi într-un fost coleg alături de care ai câștigat o pâine? Și cum să ții ura peste 40 de ani? E trist. Mă așteptam ca în 40 de ani Angela Stoenescu să evolueze și să devină mai înțeleaptă, să ierte și să devină mai bună. Un lider nu părăsea după nici un an formația Trio Expres care și-a continuat existența cu și mai mare succes încă șase ani. Cine cântă și dansează mai bine s-a văzut în toți acești ani. La fel și cine a avut o carieră de succes și cine a ratat-o. Pe dușmani trebuie să îi iubești, să te rogi pentru ei și să îi ajuți. Mă ofer să o sprijin pe Angela Stoenescu psihologic și material cu orice care ar putea să îi mângâie dușmănia pe care a ținut-o de peste 40 de ani. Încă are timp să își rezolve karmele”, ne-a spus Carmen.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1