EXCLUSIV Andreea Bălan s-a răzbunat crunt pe Keo. Planul a funcţionat impecabil

andreea-si-keo.jpg

Andreea Balan si Keo
Andreea Bălan nu se va mai întoarce niciodată în braţele lui Keo, cu care s-a iubit nouă ani

Relaţia dintre Andreea Bălan şi Keo pare compromisă complet. Deşi solistul şi-a cerut iertare, s-a despărţit de blondina Misty, cu care o înşela şi a compus chiar şi un album întreg cu piese de dragoste, cântăreaţa nu mai vrea să audă de el.

Orgolioasă ca orice femeie înşelată, Andreea Bălan (30 de ani) i-a „copt” lui Keo (36 de ani) un plan de răzbunare pe cinste. Apropiaţii cuplului spun că şansele ca cei doi foşti iubiţi să se mai împace sunt nule.

Cântăreţul cu care Bălanca s-a iubit nouă ani a sperat însă până în ultimul moment s-o recucerească pe blondină, motiv pentru care a renunţat la multe. În primul rând, s-a despărţit de Alexandra Pavel, alias Misty, femeia cu care se pare că ar fi înşelat-o pe Andreea şi cu care s-a afişat după despărţire. În plus, Keo şi-a cerut scuze de la fosta iubită în piesa „După furtună”, pentru care a filmat un videoclip.

Vor colabora doar în muzică, dacă e cazul

andreea-si-michael.jpg

Andreea Balan si Michael
Cântăreaţa s-a îndrăgostit acum o lună de americanul Michael

Andreea i-a dat de înţeles că ar mai putea fi ceva între ei: au schimbat sms-uri, ba chiar au reînceput colaborarea la studioul lui Keo din vila pe care şi-o construiseră împreună.

„Finalul însă a fost neaşteptat. Andreea şi Keo nu se mai împacă, chiar dacă el a făcut multe compromisuri. Probabil, ea a vrut să se răzbune”, ne-au dezvăluit surse din anturajul celor doi. Cu toate acestea, pentru că mai au de împărţit o casă şi colaborează muzical cu aceiaşi oameni, cei doi vor rămâne în relaţii civilizate. „Chiar dacă majoritatea prietenilor îşi doresc ca ei să se împace, cei doi nu mai vor acest lucru. Sunt încăpăţânaţi şi nu lasă niciunul de la el. Dar continuă să comunice în  termeni civilizaţi. Andreea nu vrea să lase de la ea, Keo a vorbit întotdeauna frumos de fosta iubită şi nu vrea să se certe cu ea”, ne-a povestit o sursă apropiată a fostului cuplu.

Americanul are tulburări după război?

michael.jpg

Michael
Michael a fost puşcaş marin

Andreea formează un cuplu cu Michael doar de o lună, aşa că multe lucruri despre viaţa lui îi sunt necunoscute. De exemplu, fostul puşcaş marin a luptat şi în Afganistan şi ar fi putut rămâne cu o serie de tulburări.

„E vorba de o tulburare cronică postraumatică ce se poate declanşa la câteva zile de la venirea de pe front. Pot fi tulburări de comportament, de somn, stări de anxietate, pot exista probleme acasă sau la locul de muncă. Aceste probleme se pot produce şi când soldaţii ajung pe front, depinde cât de bine au fost pregătiţi înainte şi cum se comportă la diversele evenimente la care participă”, ne-a explicat psihologul Cristian Andrei.

Se concentrează pe carieră

andreea-balan.jpg

Andreea Balan
Andreea are multe concerte

Andreea şi Keo au planuri în ceea ce priveşte carierele lor şi se concentrează pe acest lucru. Andreea are concerte, a filmat pentru un nou sezon din show-ul „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1 şi urmează să-şi lanseze noul iubit, pe americanul Michael, în showbizul autohton.

La rândul lui, Keo a filmat un videoclip la piesa „După furtună”, acesta fiind şi titlul albumului pe care îl va lansa în curând.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1