EXCLUSIV! Anca Ţurcaşiu: "Totul a fost împotriva mea!"

anca_turcasiu.jpg

Anca Ţurcaşiu a jucat într-o piesă la teatrul din Câmpina
Foto: Dorin Constanda

După două zile de mister, în care toată lumea s-a întrebat dacă Anca Ţurcaşiu este într-adevăr o femeie liberă, artista rupe tăcerea. Ea a declarat în exclusivitate pentru Click! în ce relaţii se află acum cu medicul Cristian Georgescu, bărbatul care îi este alături de 16 ani şi împreună cu care are un fiu.

Deși vizibil zdruncinată de scandalul în care a intrat, se pare că fără voia ei, în ultimele zile, Anca Ţurcaşiu nu a vrut să lipsească de pe scenă. Aşa că actriţa a jucat duminică seară la Teatrului "Mircea Albulescu" din Câmpina, în piesa "Amor în farmacie" în regia lui Dan Tudor. I-a ţinut pe spectatori cu sufletul la gură cu un rol de excepţie, în care trăirile i s-au citit pe chip. A impresionat publicul care a răsplătit-o pe deplin cu ropote de aplauze, parcă ştiind că în sufletul ei s-a dat o mare luptă. La final, când cortina a căzut, a coborât de pe scenă cu un braţ de flori şi a răsuflat uşurată. Şi-a deschis sufletul pentru Click! şi pentru prima dată de la zvonurile privind divorţul de medicul stomatolog Cristian Georgescu a vrut să clarifice lucrurile.    

Întrebată dacă a pus punct mariajului, actriţa a făcut lumină: "Nu am divorțat și nici nu am de gând. Totul este o invenție, o aberație, o joacă ce s-a transformat dintr-un răspuns în bătaie de joc în altceva... Cineva m-a întrebat de o sută de ori dacă am divorțat și eu i-am spus tot de atâtea ori că nu am divorțat. Dar mi-a spus că știe sigur că am divorțat și în bătaie de joc i-am spus că dacă știe mai bine înseamnă că așa e. Dar se pare că totul a fost împotriva mea. Seara am fost împreună cu soțul meu de mână la un eveniment. Asta este culmea că nu am fost văzută acolo, împreună. Iar a doua zi am plecat la Bacău, unde am avut spectacole... M-a luat prin surprindere aiureala și avalanșa asta. Mai ales că eu sunt un om atât de discret, elegant, la locul meu și nu mă interesează nici un fel de discuție cu nimeni și nu sunt interesată să apar pe genul acesta de subiecte. Țânțăreanu e un năstrușnic și un glumeț, un tip care face afirmații, așa se joacă mereu și a cam exagerat. De fapt cu siguranță a exagerat. M-a supărat, dar eu îl iert", a declarat Anca Ţurcaşiu, în exclusivitate pentru Click! 

Povestea "divorţului" care a căzut ca un trăsnet în rândul apropiaţilor celor doi a fost alimentată de naşul cuplului. Omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu a făcut o glumă, care Ancăi i-a lăsat un gust amar. Afaceristul a declarat sâmbătă că cei soi şi-au spus „adio" în cel mai civilizat mod, ba chiar au rămas în relaţii foarte bune. Tot el spunea că de vină pentru separare ar putea fi și apucăturile neortodoxe în materie de sex pe care le-ar avea cei doi, lăsând să se înțeleagă că vedeta și partenerul ei de viață frecventau cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup. Omul de afaceri din Corbeanca explica, însă, că Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu aveau mici neînţelegeri şi se şicanau de mai mult timp, lucruri mărunte care în timp au deteriorat relaţia lor. A doua zi, miliardarul şi-a schimbat complet declaraţiile, mărturisind în exclusivitate pentru Click! că totul a fost doar o glumă.

 • Anca Ţurcaşiu în piesa "Amor în farmacie"
  Foto: Click!
 • Anca Ţurcaşiu a jucat impecabil
  Foto: Dorin Constanda
 • Anca Ţurcaşiu joacă cu Dragoş Ionescu
  Foto: Dorin Constanda
 • Anca Ţurcaşiu a fost răsplătită cu ropote de aplauze
  Foto: Dorin Constanda
 • Anca Ţurcaşiu a ţinut o sală întreagă cu ochii aţintiţi asupra ei
  Foto: Dorin Constanda
 • Anca Ţurcaşiu a urcat pe scenă şi cu Andrei Duban
  Foto: Dorin Constanda
 • Anca Ţurcaşiu, într-un sepctacol de excepţie
  Foto: Dorin Constanda
 • Anca Ţurcaşiu a făcut senzaţie pe scenă
  Foto: Dorin Constanda
 • Anca Ţurcaşiu a coborât de pe scenă cu flori
  Foto: Dorin Constanda
 • Maximize

1/9
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1