EXCLUSIV! Am aflat cine a rămas în finala „MasterChef”

masterchef.jpg

masterchef finala odette finala
Finala MasterChef are loc în această seară, pe Pro TV
Foto: Pro TV

Anul acesta, la al cincilea sezon, producătorii show-ului culinar „MasterChef” de la PRO TV au luat măsuri extreme pentru a nu se afla cu mult timp înainte de difuzarea la tv a finalei cine este câştigătorul noii ediţii.

Dacă în anii trecuți „transpira” în presă numele câștigătorului MasterChef, de data aceasta vă putem anunța doar finaliștii. Click! a aflat în exclusivitate cine rămâne în picioare pentru bătălia finală din show-ul culinar de la PRO TV. Dar, ca să scape de teama că se va afla iarăși mai repede câștigătorul, producătorii au decis ca finala competiției să fie difuzată în direct.

„Din cauza faptului că rezultatul ajunge mai devreme în presă, producătorii au decis ca finala să fie filmată chiar înainte de a fi difuzată sau să fie chiar transmisă în direct”, au spus, în exclusivitate pentru Click!, surse de pe platourile de filmare. Mai mult decât atât, am aflat şi cine ar fi ajuns până în finală: Odette Mîndruţă (23 de ani).

Odette Mindruta Ciprian Ogarca MasterChefZoom
Odette Mîndruță are 23 de ani și eset pasionată de gătit încă din copilărie
foto: arhiva personală

Sursele Click! au aflat și alte secrete din culisele show-ului. „S-au înfiripat ceva povești de amor la filmări, dr n-au rezistat mult, pentru că unii au ieșit repede din competiție”, a mai spus un membru al echipei de producție „MasterChef”. „Concurenții au avut mari nemulțumiri în acest nou sezon, pentru că filmările cu ei au fost montate în aşa fel încât unii dintre ei să fie puşi într-o lumină nu foarte plăcută. Pentru că unii mai sar calul şi se ceartă sau înjură, sunt taxaţi de juraţi imediat şi de multe ori ajung să fie eliminaţi poate pe nedrept, adică nu judecați doar din punct de vedere profesional”, povestește aceeași sursă. 

Totul despre Odette

Odette Mîndruță a reușit să-i cucerească pe jurații „MasterChef”, mai ales că este pasionată de bucătăria italienească, ațșa că a ajuns repede la inima lui Chef Patrizia Paglieri. De asemenea, Odette e pasionată și de bucătăria mediteraneeană, iar preparatul favorit este cheesecake. Deși este vegetariană, tânăra recunoaște că asta nu o împiedică să mănânce tot ce-i poftește inima. „Sunt o gurmansă”, a spus ea. Cum are o clipă liberă, Odette se documentează ce rețete noi au apărut sau se duce în bucătărie și improvizează ceva.

Odette își amintește că a gătit prima prajitură la 12 ani, după ce a văzut-o într-o revistă. Apoi, stătea mereu cu drag în bucătărie. „Primul fel de mâncare gătit a fost salată de boeuf, alături de bunica mea”, a spus ea, la înscrierea în competiția de la PRO TV.

loading...
Loading...

Citește și

  • Odette MasterChef plange concurs culinar

    Ediția „MasterChef” (PRO TV) din 24 noiembrie a fost cu mari emoții pentru Odette (23 de ani), favorita concursului. La una dintre probe, ea a fost ăpusă de jurați să-și dea șorțul jos și a stat cu mari emoții că va fi dată afară din concurs.