EXCLUSIV Alex Velea e în al nouălea cer: "Nu contează ce sex va avea bebe, armată să facă!"

velea-antonia1-mediafax.jpg

Alex a sărutat-o în public, pentru prima oară, pe Antonia
Foto: Mediafax

Alex Velea (30 de ani) şi Antonia (25 de ani) sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor fi părinţi. La Gala RMA, desfăşurată vineri, la Braşov, cei doi nu şi-au mai ascuns relaţia. Când au fost întrebaţi de reporterii Click! despre bebeluşul care va veni pe lume peste patru luni, s-au pus pe turuit.

Zgârciţi în declaraţii până mai zilele trecute, Alex şi Antonia au decis să rupă tăcerea, deşi solista trece printr-un divorţ dificil cu soţul ei, italianul Vincenzo Castellano, cu care are o fetiţă, pe Maya. Vineri, când au fost invitaţi de onoare la grandiosul eveniment muzical de la Braşov, cei doi ne-au povestit câte-n lună şi-n stele.

Zoom
Mai îndrăgostiţi ca niciodată, cei doi s-au giugiulit non stop
Foto: Roberto Sălceanu

Solista ne-a dezvăluit cum l-a anunţat pe iubitul ei că este însărcinată: “Eram cu o prietenă şi am simţit ceva. Am presimţit că sunt însărcinată, dar am vrut să fiu sigură. Era cu puţin timp înainte de data de naştere a lui Alex, am vrut să ţin secret şi să-l anunţ de ziua lui, dar nu am reuşit. De bucurie, l-am anunţat imediat şi a fost extrem de fericit. Îşi doreşte enorm un copil”, a mărturisit Antonia, pentru Click!

A răsfăţat-o ca pe o prinţesă

Cântăreaţa ne-a mai spus că nu va naşte pe cale naturală: “Voi naşte prin cezariană, întrucât şi la prima sarcină a fost la fel”.

În schimb, Alex Velea a fost pus numai pe glume. “Sunt foarte fericit. Abia aştept să fiu în postură de tată. Nu contează ce sex are copilul. Lasă ce-o să fie, armată să facă”, ne-a spus viitorul tătic. De asemenea, artistul ne-a mai dezvăluit că a văzut ecografiile şi că ştie sexul copilului, dar că păstrează secretul doar pentru ei, până în ziua cea mare: ”Dacă va fi fată se va numi Antonia, ca mama ei, iar dacă va fi băiat ne-am gândit la mai multe nume”.

Zoom
Alex a mângâiat-o pe burtică pe viitoarea mămică
Foto: Roberto Sălceanu

Cei doi “porumbei” au fost toată seara în centrul atenţiei şi au fost mai relaxaţi ca niciodată, împărţind zâmbete şi autografe, de parcă toată lumea era a lor. Iar Alex Velea, ca un iubit grijuliu, a supravegheat-o pe solistă îndeaproape. A sărutat-o, a ţinut-o de braţ, ba chiar s-a jucat cu ea, întrebând-o adesea dacă are nevoie de apă sau de mâncare sau dacă se simte bine. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Evenimentul de vineri seara de la Braşov, Romanian Music Awards, a adus pe covorul roşu floarea artiştilor de la noi din ţară. Nu puteau lipsi Alex Velea şi Antonia, care au venit ţinându-se de mână şi au arătat tuturor ce fericiţi sunt că vor deveni părinţi.

  • velea-si-antonia

    De când şi-au recunoscut relaţia, Alex Velea şi Antonia oferă aproape zilnic o dovadă a iubirii lor. După decernarea premiilor Romanian Music Awards, solista i-a transmis un mesaj emoţionant celui care va fi tatăl copilului ei, fiind pentru a doua oară când îşi face sentimentele publice pe pagina ei de Facebook.

  • De-aia nu e bine să-ţi faci tatuaj decât dacă eşti sigur că te reprezintă pe viaţă. În caz contrar, va fi mai greu să renunţi la el. Alex Velea credea, prin 2010, că Ana e marea lui iubire şi şi-a tatuat chipul ei pe braţul stâng. Exact acolo unde pune acum capul seara, să doarmă, Antonia, actuala iubită. Nu e prea plăcut pentru ei, cu siguranţă. E timpul pentru Velea să ia măsuri.