EXCLUSIV Adrian Enache: "Fata mea refuză să meargă la şcoală!"

enache-fata.jpg

Adrian Enache susţine că Diana se teme să dea ochii cu colegii ei, după ce a fost tăiată pe mâini şi pe sâni de libanezul Ali Kanaan

Ceea ce trebuia să fie o zi plină de bucurie pentru fata solistului Adrian Enache s-ar putea transforma într-una plină de stres. După ce Diana a fost înjunghiată de paznicul blocului în care locuieşte vestitul ei tată, întâmplarea a ajuns şi la urechile colegilor şi ale profesorilor fetei. Astfel, adolescenta, elevă în clasa a XII a la Liceul ”I. Haşdeu” din Capitală, refuză să treacă luni pe la şcoală.

Adrian Enache (47 de ani) face tot posibilul să-şi ajute fiica, rănită grav cu un cuţit de libanezul Ali Kannan, fostul portar al blocului în care solistul locuieşte. Numai că tânăra, în vârstă de 17 ani, a rămas cu traume fizice şi psihice şi bate drumul când la psihologi, când pe la medici.

Pe lângă toate aceste necazuri, ea trebuie, odată cu începerea noului an şcolar, să suporte şi întrebările curioase ale colegilor ei de la Liceul ”Iulia Haşdeu”, unde Diana este elevă în ultimul an. „Prima zi de şcoală e întotdeauna cu emoţii, însă la Diana vor fi duble. Colegii şi profesorii vor fi curioşi să afle ce i s-a întâmplat, şi nu prea vrea să meargă mâine (n.r.: luni) la şcoală. Eu am sfătuit-o că e mai bine să se ducă, pentru că o vor întreba, cu siguranţă, a doua zi. E normal să existe şi momentul acesta dar Diana este o fată puternică şi va trece peste asta”, a declarat Adrian Enache, pentru Click!

Zoom
După ce a fost victima unei tentative de omor, la 6 iulie, Diana a apărut extrem de rar în public

Solistul vrea să o ştie în siguranţă pe Diana, chiar dacă agresorul ei se află în arest preventiv, fiind considerat pericol public, aşa că a luat măsuri. Cu atât mai mult cu cât fata sa primeşte noaptea sms-uri de ameninţare cu moartea: “Nu am apelat la bodyguarzi, însă Diana e supravegheată în permanenţă. Fata este în siguranţă pentru că, atât eu, cât şi prietenii mei, care lucrează la anumite firme de pază, o urmărim din umbră”, ne-a mai spus tatăl adolescentei.

 

loading...

Citește și