EXCLUSIV Adina de la Heaven nu își va boteza fiica: «Vom face o petrecere de bun venit»

12_glance-si-adina.jpg

Glance e musulman, iar Adina creștin-ortodoxă

Adina Postelnicu (40 de ani) și iubitul ei, Glance (29 de ani), sunt în focuri! Cei doi nu mai prididesc cu pregătirile pentru petrecerea pe care o vor da în cinstea venirii pe lume a fetiței lor, Zaynab Maria.

Fiica Adinei de la Heaven, care a împlinit patru luni, nu va avea practic un botez, așa cum se obișnuite în religia creștină, și asta pentru că a moștenit religia tatălui ei, care este musulman. “Facem o petrecere cu peste 100 de invitați, o petrecere de bun venit”, ne-a declarat Adina Postelnicu.

Adina de la Heaven: «Vom avea peste 100 de invitați»

Petrecerea, care va fi una fastuoasă, va avea loc sâmbăta aceasta, 25 ianuarie, la restaurantul Herăstrău, iar fericită mămică a ales meniul pentru invitați, tortul, dar încă se mai gândește dacă să-i aducă fetiței ursitoare.

adina-heaven-glance.jpg

adina heaven
Adina și Glance, alături de comoara lor, Zaynab
foto: Facebook

„Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, așa că nu cred că vom avea. Eu am vrut petrecere restrânsă, doar cu familia și am ajuns la peste sută de invitați”, a mai declarat Adina pentru Click!

Micuța Zaynab a primit cadouri din partea echipei "Flash Monden", de la Prima TV

Cu cateva zile inainte de petrecere au început să curgă cadourile pentru micuța Zaynab. Fetița a primit un cort teepee Twindeco, în care se poate juca în voie, și un fotoliu Twindeco pentru copii, din partea echipei emisiunii Flash Monden, difuzata vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19.30, la Prima TV.

adina-postelnicu-heaven_2.jpg

adina postelnicu
Adina de la Heaven, încântată de cadourile pentru fiica ei
foto: Click!

“Până acum am primit multe hăinuțe, lenjerie pentru ea, dar un cort pentru joacă e ceva minunat. Cred ca nu va mai dormi în pătuț de acum încolo”, ne-a declarat Adina Postelnicu. Cum s-a chinuit solista de la Heaven să instaleze cortul fetiței sale, vedeți în acest week-end, în emisiunea “Flash Monden”, de la Prima TV.

Ce spune Patriarhia: «Copilul moștenește religia tatălui»

Cântăreții Adina Postelnicu și Glance Al-Masany au tot purtat negocieri intense înainte de a deveni părinți. Adina e creștin-ortodoxă, în timp ce Glance e musulman. “Discutăm despre botez, dar n-am stabilit nimic. Și pentru a ne cununa religios trebuie să vedem cum putem face”, ne declara Adina. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a spus, pentru Click!, ce pot face artiștii: “Nu există cununie religioasă între un creștin și un musulman. Trebuie să treacă unul dintre ei la religia celuilalt. Nu are importanță care dintre soți”. În schimb, islamul permite ca soția să-și păstreze religia, dar copilul moștenește religia tatălui.

Citește și:

Tatăl mort i-a spus în vis că va avea o fetiță. Adina de la Heaven, sarcină-miracol la 40 de ani

Adina de la Heaven răsfăţată de iubitul tinerel. Ce i-a pregătit Glance VIDEO EXCLUSIV

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1