Exclusiv! Adevăratul motiv pentru care Luciu s-a retras din show-ul „Asia Express”

surorile_luciu.jpg

nicoleta iuliana luciu
Nicoleta și Iuliana Luciu s-au retras din show înainte de a începe filmările
foto: Antena 1

Toată lumea aștepta să le vadă pe cele mai sexy surori la tv, dar iată că Nicoleta și Iuliana Luciu au anunțat că nu vor mai participa în show-ul de aventură de la Antena 1. Pe ultima sută de metri, Nicoleta a spus ”pas” pentru a se ocupa de copii.

După o absență lungă de pe micile ecrane, Nicoleta Luciu își dăduse acceptul să participe într-un show la Antena 1, ”Asia Express”, ale cărui filmări vor începe zilele acestea în Thailanda, Cambodgia, Laos, Vietnam. Şi-a negociat bine onorariul, a semnat contractul, a realizat şedinţa foto, alături de sora ei, Iuliana, care trebuia să o însoţească, dar surpriză! Zilele trecute, sexy-surorile Luciu s-au răzgândit și au anunțat că se retrag ”din motive independente de voința lor”. Ştirea a fost făcută publică de Antena 1 miercuri, 14 noiembrie. “Din motive independente de voința lor, Nicoleta și Iuliana Luciu, prima echipă de vedete confirmate în experiența Asia Express, au fost nevoite să se retragă, urmând ca Raluka și Ana Baniciu să intre în cursa show-ului de aventură ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1”, se arată în comunicat.

_dof7299_copy.jpg

Nicoleta Luciu, Iuliana Luciu, Asia Express, Antena 1, motiv retragere, Asia, reality-show, copii
Ana Baniciu şi Raluk le-au înlocuit pe surorile Luciu

Adevăratul motiv pentru care Luciu s-a retras sunt de fapt copiii. După cum se știe, tripleții Kim, Kevin și Karoly sunt în grupa mare la grădiniță, iar Zsolt jr este la școală, în clasa a treia, și toți ar fi rămas în grija tatălui la Miercurea Ciuc. După cum se știe, Nicoleta nu are bone, preferând să se ocupe exclusiv de copilașii ei, așa că motivul este cât se poate de întemeiat. ”Nu mai merg, din păcate. Nu pot să lipsesc atât de mult. Copiii au un super program după grădi și școală și am preferat să procedăm așa. Îmi pare foarte, foarte rău, dar o să urmăresc cu sufletul la gură celelalte echipe și le țin pumnii”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Click! Se pare că, din solidaritate cu sora ei, Iuliana s-a retras şi ea, deşi ar fi putut să meargă însoţită de o altă vedetă.

12-13-vedete-luciu-212155115151.jpg

Nicoleta Luciu are o familie numeroasă, de care trebuie să aibă grijă

Emisiunea “Asia Express”, prezentată de Gina Pistol, are la bază un format internaţional, în care 7 cupluri de vedete vor avea parte de o aventură sută la sută reală, în ASIA. Vor fi nevoite să se descurce cu un dolar pe zi şi să ajungă la “finish” ca să pună mâna pe premiul cel mare, de 30.000 €. Vedetele care s-au încumetat să accepte provocarea sunt Dorian Popa şi mama sa, Cătălin Moroşanu şi fratele lui, Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Marian şi Corina Drăgulescu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Daniela Crudu şi Vica Blochina, dar şi Ana Baniciu şi Raluka. Acestea din urmă le-au înlocuit pe Nicoleta şi Iuliana Luciu, care s-au retras pe ultima sută de metri.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1