Exatlon sau Ninja Warrior? Care dintre cele două show-uri a înregistrat cele mai mari audiențe

ninja_warrior.jpg

Ninja Warrior România a fost mai puternic decât Exatlon
FOTO Pro TV
Citeste tot despre: 

Pro TV şi Kanal D şi-au aruncat pentru prima dată în lupta pentru audienţă show-urile de aventură, „Ninja Warrior România“, aflat la debut, respectiv „Exatlon“, care s-a bucurat până acum de un succes uriaş în rândul telespectatorilor.

Debutul reality show-ului de aventură de la Pro TV, „Ninja Warrior România“, a lăsat în urmă „Exatlon“-ul de la Kanal D, aflat deja la al doilea sezon. Antena 1 a fost pe locurile trei şi doi cu „Insula Iubirii“, care a luat locul show-ului „X Factor“ duminică.   

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, prima ediţie „Ninja Warrior România“ a ţinut în faţa micilor ecrane, în fiecare minut, peste 1,3 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Pe locul doi a fost „Exaton“, cu peste 1,1 milioane de privitori, iar podiumul a fost completat de „Insula iubirii“, cu o medie de aproape 700.000 de persoane. 
Citește mai multe pe adevarul.ro

Loading...

Citește și

  • Toamna aceasta, la PRO TV vom avea parte de un nou reality-show, „Ninja Warrior”, pentru care filmările au început deja. Reporterul Click! a intrat în culisele acestui show, însă într-un mod cu totul surprinzător, fără să ştie ce i se pregăteşte de către echipa postului de televiziune. Vă invităm să citiţi întreaga aventură şi să intraţi în atmosfera plină de adrenalină.

  • „Ninja Warrior România”, show-ul care sfidează limitele, debutează pe 9 septembrie, la PRO TV. În fiecare duminică, de la ora 20.00, concurenții vor duce o luptă aprigă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Printre participanți se află și un tânăr frumușel-foc, care a învățat-o pe Simona Halep să-și păstreze echilibrul pe placa de surf.

  • Daniel Nitoiu

    Daniel Nițoiu, știrist cu state vechi la PRO TV, a fost avansat anul acesta la "grad" de prezentator al emisiunii “Ninja Warrior România”, alături de Raluca Aprodu şi Costi Mocanu.

  • ninja worrior romania

    Vara aceasta încep filmările pentru reality-show-ul ”Ninja Warrior”, de la Pro TV, care se vrea a fi unul plin de adrenalină. Vor participa sportivi celebri, dar și oameni obișnuiți, cu o bună condiție fizică. Click! a aflat detalii despre producţia care se anunță de mare succes.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1