Eva Măruță a împlinit 6 ani. A avut parte de petrecerea la care visează orice fetiță: bălăceală în piscină, tort cu unicorn, înghețată și baloane

Familia-maruta.jpeg

Familia maruta
Eva, mezina familiei Măruță, a împlinit 6 ani
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Eva, fiica Andrei și al lui Cătălin Măruță, a împlinit șase ani și a avut parte de o petrecere ca în basme. Zeci de baloane colorate, popcorn, un cărucior plin cu felurite arome de înghețată, bălăceală în piscină și o gașca de puști alături au fost dorințele îndeplinite ale mezinei familiei Măruță.

Cum îi stă bine oricărui sărbătorit, și Eva și-a început ziua de naștere încă de la 12 noaptea, când fratele ei și cei doi verișori au trezit-o pentru a-i cânta "La mulți ani" și pentru a o îmbrățișa. A deschis ochii cu greu, dar zâmbitoare, micuța le-a mulțumit și i-a pupat pe obraji înainte de a se băga din nou la somn. Dimineața a debutat în forță, cu câteva ore între fete alături de celebra ei mamă. Cele două au mers împreună la salon și și-au făcut unghiile în culori aprinse de vară, pentru ca apoi să se întoarcă acasă și să se pregătească de petrecere.

 

Tort-unicorn.jpeg

Eva maruta tort
Tortul Evei Măruță
Foto: captură Instagram

Eva și-a întâmpinat oaspeții într-un cadru de poveste, cu multe baloane de toate culorile, rotunde sau în formă de unicorni, dar și cu înghețată, pizza, shaorma și popcorn. Nu a lipsit nici tortul, și el decorat cu unicorn, de care Eva s-a îndrăgostit pe loc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

 

O bălăceală în piscină alături de toți copiii care au venit să o sărbătorească, animatori și multă muzică, toate au fost pe placul Evei și al părinților ei, topiți de drag și de mândrie.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5