Eurovision România 2015 la Craiova, nu la Cluj, din vina lui Emil Boc

emil_boc.jpg

eurovision romania 2015
Emil Boc este acuzat că nu a vrut să organizeze finala Eurovision România 2015 la Cluj
Foto gazetadecluj

Deputatul PSD Aurelia Cristea îl acuză pe primarul Emil Boc că este vinovat de faptul că finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision nu se desfăşoară la Cluj-Napoca, ci la Craiova, şi susţine că acesta nu a fost interesat să discute cu conducerea TVR Cluj pe tema organizării evenimentului.

Potrivit unui comunicat al Aureliei Cristea transmis, miercuri şi preluat de mediafax.ro, studioul teritorial TVR Cluj nu a înaintat nicio ofertă pentru organizarea finalei Eurovision la Cluj-Napoca, pentru că "autorităţile locale nu au fost interesate", se arată în comunicatul transmis.

"Finala naţională a Eurovision 2015 a fost furată clujenilor de către Emil Boc. În urma întrebării referitoare la finala naţională a Eurovision, adresată conducerii TVR, şi a întâlnirii pe care am avut-o cu Stelian Tănase, președintele Consiliului de Administrație TVR, am aflat că studioul teritorial TVR Cluj nu a trimis nicio ofertă pentru organizarea finalei din cauza faptului că autorităţile locale nu au fost interesate. Primarul Emil Boc, supărat că nu poate vocaliza șlagărul «Puşca şi cureaua lată, ce salarii şi sporuri aveaţi odată» în finala Eurovision, nu a dat curs solicitării de a se întâlni cu conducerea TVR Cluj pentru a discuta despre organizarea finalei Eurovision în Cluj, în anul în care municipiul e Capitală Europeană a Tineretului", a arătat Cristea. Aceasta a subliniat că doar Timişoara, Craiova şi Târgu Mureş au intrat în competiţie, pentru că doar studiourile teritoriale de acolo au trimis oferte pentru organizarea evenimentului.

Melodia câştigătoare pentru Eurovision 2015 România, aleasă în data de 8 martie

Melodia câştigătoare va fi aleasă în data de 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova. Pe site-ul oficial al competiţiei Eurovision 2015 România, eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision.

Calendarul pentru desfăşurarea selecţiei Eurovision 2015

Cele 12 piese pe care le vor alege juraţii pentru a merge mai departe vor fi anunţate în cadul unei conferinţe de presă. Câştigătorul finalei naţionale Eurovision 2015 va fi ales în data de 8 martie, într-un spectacol transmis în direct de Televiziunea Română. Concursul Eurovision 2015 va avea loc la Viena, cu semifinalele pe 19 şi 21 mai şi finala pe 23 mai.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1