Eurovision 2017. Care a fost cel mai greu moment pentru Alex și Ilinca

ilincagettyimages-682016550.png

eurovision 2017 ilinca si alex florea
Ilinca și Alex Florea, în timpul celei de-a doua semifinale de la Eurovision
Getty Images

Ilinca Băcilă și Alex Florea au obținut locul 7 la concursul Eurovision 2017 cu piesa Yodel it, scrisă de Mihai Alexandru, pe un text al Alexei Nicolae. Cei doi tineri s-au întors obosiți, dar fericiți pentru rezultatul obținut.

”Ne simțim obosiți, dar suntem foarte bucuroși că am reușit să aducem România pe locul 7 care este un loc bun în top 10, și mai ales că am reușit să obținem locul 5 în voturile publicului… ceea ce este foarte bine. Mulțumim pentru susținere, mulțumim că am fost alături de noi, sperăm că v-am făcut fericiți”, a declarat Ilinca pentru Click! la Kiev, înainte de a urca în avion, la întoarcerea spre casă. 

alex_urca_in_avion_2.png

Alex Florea, pe scara avionului înainte de întoarcerea în țară
Foto: Click!

Întrebați care a fost cel mai greu moment, Alex a răspuns: ”A fost greu datorită oboselii acumulate și, cumva, din cauza acelei presiuni acumulate în preajma concursului, și a emoțiilor. Ne gândim la ceea ce se va întâmpla când vom ajungem acasă. Cred că și eu și Ilinca am reușit să depășim acest prag”, a declarat Alex Florea. Cei doi spun că își mai doresc să revină la Eurovision, dar nu acum. ”În viitorul îndepărtat…Nu știu dacă la anul”, spune Ilinca.”Nu știu dacă la anul, dar sincer mie mi se pare un concurs, unde ai parte de foarte multă expunere. Și trebuie să-i mulțumesc din inimă compozitorului nostru Mihai Alexandru, textierei Alexa Niculae și întregii echipe TVR”, a afirmat Alex Florea înainte de a păși în avion. 

Ilinca a fost întâmpinată cu flori la Kiev pe aeroport, de către un cunoscut. Cei doi tineri, alături de întreaga delegație românească, au reușit să treacă cu toate bagajele, cu mult peste kilogramele pe care ai voie să le ai la tine la cală. Ei au fost lăsați de angajatele companiei aeriene ucrainene să urce în avion cu ele, când au aflat că ei sunt artiștii români de la Eurovision 2017. 

 

Loading...