Eurovision 2015: Iuliana Marciuc, jefuită! Primele declaraţii ale vedetei tv

iuliana.jpg

eurovision 2015 iuliana marciuc jaf portofel
Eurovision 2015. Iuliana Marciuc a rămas fără bani şi acte la Viena
foto: arhiva personală

Nici bine nu a ajuns la Viena, că Iuliana Marciuc a rămas fără bani. Nu e abuzat de sesiunile de shopping, ci i s-a furat portofelul în care avea toate actele şi cardurile bancare.

Iuliana Marciuc, prezentatoarea trimisă de TVR la Eurovision 2015 pentru a transmite performanța trupei Voltaj în cea mai importantă competiție muzicală europeană, a fost jefuită în plină stradă. Marciuc a rămas fără toți banii și fără acte după ce i-a fost furat portofelul. Surse din anturajul vedetei tv susţin că incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile şi a marcat-o puternic pe Marciuc, care şi-a revenit cu greu din şoc şi a apelat la utorăţile locale pentru a-şi rezolva problema. "Este adevărat că mi s-a furat portofelul. A fost chiar a doua zi a mea la Viena. M-am adresat poliţiei", a spus Iuliana Marciuc, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Eurovision 2015: Adrian Enache a plecat după Marciuc la Viena

Adrian Enache (48 de ani) a călătorit marți (19 mai) spre Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache (9 ani). Interpretul va vedea de la fața locului prima semifinală a concursului Eurovision 2015, care se desfășoară la Viena.

Solistul a luat decizia să meargă și el la Viena, pentru a fi alături de logodnica lui, Iuliana Marciuc (47 de ani), care este producător al show-ului Eurovision 2015 România, alături de Bogdan Ghițulescu. În călătorie, Adrian Enache a fost însoțit de fiul său, David Mihnea Enache, care a fost învoit de la școală special pentru acest eveniment. Adrian va vedea la Viena doar prima semifinala, de marți seară (19 mai), care se va transmite la TVR 1 începând cu ora 22.00, după care va reveni la București, pentru că în weekend are concerte în țară. 

Eurovision 2015: Trupa Voltaj a cântat penultima pe scena de la Viena

Concursul Eurovision 2015, semifinala 1, a putut fi urmărit de telespectatori în direct pe postul televiziunii române (TVR), marţi seară. Competiția a fost deschisă de cei din Republica Moldova, apoi au urcat pe scenă reprezentanții celorlalte țări - Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, România și Georgia. Trupa Voltaj a fost penultima care a cântat pe scenă, iar Călin Goia și colegii săi au fost copleșiți de emoții. Au fost unele constructive căci băieţii noştri s-au calificat în finala de sâmbătă (23 mai). Alături de România, în finală s-au calificat Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia și Belgia.   

Loading...

Citește și

 • eurovision 2015

  Eurovision 2015 este o ediție aniversară, concursul împlinind 60 de ani de existență. În acest timp au fost dărâmate o mulțime de recorduri pe care le trecem în revistă împreună. Până acum au participat peste 1.400 de cântece la această competiție.

 • eurovision 2015

  Regulamentul Eurovision 2015 permite 7 țări calificate direct în finală. Este o premieră deoarece niciodată în istoria concursului nu au fost calificate atât de multe țări direct în finală. Există și un motiv special pentru care a fost acceptată această situație, pe care vi-l dezvăluim pe parcursul acestui articol.

 • mihai traistariu

  Aşa cum era şi firesc au apărut deja primele ecouri după prestaţia trupei Voltaj la Eurovision 2015, semifinala 1, de marţi seara (19 mai). Mihai Trăistariu, cel care a reprezentat România în 2006 la competiţia internaţională şi a obţinut locul patru în marea finală, a analizat prestaţiile artistice ale celor 16 ţări care au urcat pe scena de la Viena şi a făcut un top al artiştilor preferaţi.

 • Marţi seara (19 mai) a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015 și semifinala 1. Pe scenă au urcat 16 participanți ai concursului, printre care s-a aflat și România. Dintre acestea s-au calificat doar zece, care vor reveni pe scenă în finala de sâmbătă (23 mai). Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, aşadar România s-a calificat în etapa următoare.

 • voltaj eurovision

  România poate răsufla ușurată. Călin Goia (39 de ani) a făcut o figură bună în prima semifinală de la Eurovision 2015. Solistul trupei Voltaj a fost foarte emoționat, ceea ce s-a simțit și în glas, dar a reușit să cânte piesa „De la capăt” la fel de bine ca la repetițiile finale, acolo unde au acordat note cei din juriul de specialitate.

 • eurovision 2015 voltaj

  Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta României, va intra pe poziţia a 15-a în prima semifinală a Eurovision 2015, care va avea loc în această seară la Viena. 16 ţări vor participa în această seară, din care doar 10 vor merge mai departe în finala de sâmbătă (23 mai). Rămâneţi pe Click.ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1. Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, iar România s-a calificat în finala de sâmbătă (23 mai).

 • adrian enache iuliana marciuc eurovision

  Adrian Enache (48 de ani) a călătorit marți (19 mai) spre Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache (9 ani). Interpretul va vedea de la fața locului prima semifinală a concursului Eurovision 2015, care se desfășoară la Viena.

 • Răzvan Schinteie

  Ne-a smuls o lacrimă cu povestea tristă pe care o spune în videoclipul piesei “De la capăt”, cu care Voltaj ne reprezintă anul acesta la Eurovision 2015. V-aţi întrebat cine este băieţelul cu ochi atât de trişti? Click! îţi spune, în premieră, povestea lui.

 • eurovision 2015

  Eurovision 2015 debutează în seara asta cu prima semifinală. Vedeți toate imaginile inedite din culise care nu s-au difuzat la TV. Urmărim tot ce postează concurenții pe site-urile de socializare și vă arătăm tot ce este mai interesant.

 • Satul Eurovision din Rathausplatz viena

  Odată cu ediția a 60-a a concursului Eurovision, toată Viena este numai o sărbătoare. În plus, organizatorii Eurovision 2015 au amenajat mai multe locuri în Capitala Austriei, de unde fanii competiției pot urmări în direct spectacolul, dacă nu au mai găsit bilete.

 • eurovision 2015 cele mai sexy concurente

  Am aruncat o privire printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015 și chiar am avut ce vedea. Puteți să vă delectați și voi cu o galerie foto de excepție cu frumusețile care vor urca în acest an pe scena de la Viena. Cine știe, poate una dintre ele va fi chiar marea câștigătoare a competiției.

 • eurovision 2015 semifinala 1 repetetii melodii

  Marţi, 19 mai, începe concursul de muzică Eurovision 2015, semifinala 1. În această seară, începând cu ora 22:00, va avea loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015. Pe scenă vor urca primii 16 participanți ai concursului, printre care se află și România.

 • eurovision 2015 semifinala 1

  Eurovision 2015, semifinala 1, este transmisă în direct la TVR 1, marţi seară (19 mai), începând cu ora 22.00 (ora României). Juriul de specialitate a ales deja piesele favorite, însă nimic nu e stabilit definitiv pentru finală. Urmează votul publicului, prin apel telefonic sau sms.

 • voltaj eurovision

  Trupa Voltaj reprezintă România la Eurovision 2015. Primul hop este marţi (19 mai), când se desfăşoară semifinala 1, de la ora 22.00, în direct la TVR 1. Click! îţi spune tot ce nu ştiai despre Călin Goia şi colegii săi.