Eugen Cristea, țepuit cu aproape 2.000 de euro. Reacția actorului

eugen cristea.jpg

eugen cristea
Eugen Cristea a tras o spaimă zdravănă anul trecut, când a ajuns la spital
foto: arhivă Adevărul
Citeste tot despre: 

Eugen Cristea a fost escrocat cu niște sume de bani pe care trebuia să le primească de mai mult timp. Supărat că persoanele respective îl duc cu vorba, actorul a răbufnit pe contul personal de Facebook.

Actorul Eugen Cristea a postat pe Facebook un mesaj acid la adresa persoanelor care îi datorează sume de bani și îl tot duc cu vorba. O firmă are să-i dea 500 de euro, iar o femeie din lumea teatrului are să-i achite 1.200 de euro, sumă pe care actorul i-a dat-o cu împrumut. Inspirat de protestatarii din Piața Victoriei, actorul le transmite un mesaj dur celor care l-au țepuit!

”Sunt luat de prost. Asta te aşteaptă dacă ești corect şi amabil cu toți cei din jur... O firmă nemernică mă poartă cu vorba şi nu-mi achită un drept de 500 de euro... Care mi se cuvenea din data de 17 ianuarie a.c. Faceți şi dvs. socoteala întârzierii... Bă, muhaiele nenorocite, de ce nu-mi spuneți de la început că-mi dați banii peste un an? Nu e mai simplu? Dar asta presupune un pic de creier din partea voastră. Ceea ce nu e cazul! Mai e o nenorocită care bântuie ca o stafie (ba nu, greşesc, o stafie e mai frumoasă!) prin lumea teatrală, organizând aşa-zise spectacole care se suspendă unul după altul... Escroaca mi-a cerut 1.200 de euro. Mi-i datorează de un an şi trei luni! Dac-o vedeți, nu-i spuneți nimic! Dați-i o pancartă pe care scrie M… Atât. Văd că se poartă!”, a scris actorul supărat.

Loading...
 
 

Citește și

  • Deşi avea doar 12 ani când a văzut-o prima dată, Eugen Cristea nu a putut să o uite pe cea care avea să-i devină parteneră 21 de ani mai târziu. Din 1985 sunt nedespărţiţi atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi. Veseli, tandri şi îndrăgostiţi. Așa i-am găsit pe actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu în micul lor apartament din Calea Moşilor. Un “cuibuşor” plin de amintiri şi un loc învăluit de iubire. O iubire cum rar ţi-e dat să vezi, o iubire ce merită povestită.

  • S-au împlinit trei ani de când Eugen Cristea, nemulţumit de rezultatul unor analize, s-a dus la nutriţionist să facă o schimbare în stilul său alimentar. S-a ţinut de treabă, iar schimbarea s-a văzut. Actorul a mai slăbit şi se simte „ca la 20 de ani”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1