Eugen Cristea se spală pe cap doar la coafor

6-7-vedete-baza-eugen-cristea.jpg

Îndrăgitul actor are restricţii după operaţia de cataractă

Dacă îl vedeţi pe Eugen Cristea cu ochelari negri la ochi, deşi afară nu e nici pe departe vreun soare orbitor, nu-l întrebaţi ce a păţit. Vă va răspunde, în glumă: „m-a prins unul la nevastă-mea”.

În realitate, actorul a trecut prin două operaţii de cataractă la ambii ochi, fapt care nu i-a ştirbit umorul caracteristic. Prezent miercuri la lansarea unei cărţi a prietenei sale Marina Almăşan, Eugen Cristea a apărut în sală cu ochelarii pe nas şi glumele la purtător. A avut un scurt moment artistic, unde a cântat şi a dansat cu Monica Davidescu, a râs şi s-a salutat cu prietenii, emanând o bună dispoziţie molipsitoare. Asta deşi cu o zi înainte se operase de cataractă.

„Nu-mi vine să cred cât de bine mă simt! Ochelarii îi port pentru protecţie. Văd bine, pot să citesc de la distanţă, iar peste două zile voi fi în spectacol la Teatrul Naţional. Dar să nu mă audă doamna doctor Monica Pop, care m-a operat”, mărturiseşte Eugen Cristea, uitându-se cu coada ochiului la medicul prezent la eveniment. Încă o lună de acum încolo, actorul trebuie să respecte câteva reguli: să doarmă pe spate (oricum o făcea), să nu ridice greutăţi mai mari de 5 kg, să evite curentul şi să-şi pună în ochi, din două în două ore, nişte picături speciale. „O altă restricţie este că nu am voie să mă spăl pe cap decât la coafor, ca să nu-mi intre şampon în ochi. Asta e, am început să mă duc la coafor încă de acum o lună şi jumătate, când m-am operat la ochiul stâng. Mă respect”, râde Eugen Cristea. 

Loading...
 
 

Citește și

  • eugen cristea si sotia cristina deleanu

    Celebrul actor Eugen Cristea (66 de ani) trece prin momente de cumpănă! După ce în urmă cu un an și jumătate a suferit un atac vascular cerebral ischemic, iată că acum artistul a ajuns iar pe masa de operație. De data aceasta, vederea este cea care îi face probleme.

  • Îndrăgitul Eugen Cristea a traversat o perioadă foarte dificilă din viaţa sa. În iunie, actorul a suferit un accident vascular cerebral ischemic, venit pe nepusă masă. Marele său noroc a fost că soţia sa, actriţa Cristina Deleanu, a fost cea care a observat o schimbare la omul iubit şi a alertat medicii. După doar 9 zile de spitalizare, artistul şi-a revenit spectaculos, iar recent, la un eveniment monden, ne-a vorbit despre programl lui încărcat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1